Friday, October 28, 2005

Hari Ini Setahun Yang Lalu

Hari ini setahun yang lalu...aku tengah terlantar di wad bersalin di SJMC. Sedang diinduce sebab kandungan dah overdue. Tepat jam 9:43 malam Rizq dilahirkan.

So hari ni genaplah umur Rizq setahun. Pandai, bijak, keletah & nakal. That's how I can describe him. Now dah start memanjat segala jenis kerusi dan kawasan yang sewaktu dengannya kat rumah tu. Bukan setakat memanjat, tapi siap dengan terjun Superman sekali. Aduh...memang tak boleh leka bila ada baby macam dia.

Anyway, mummy and daddy will always sayang Rizq and akan mendoakan agar Rizq menjadi anak yang soleh & beriman.

Happy Birthday sayang!

2 comments:

atehlaila said...

Huh..dah setahun. Happy Birthday Rizq..tak mintak adik ke??

awalpagi said...

happy b'day to rizq.. sedap namanya.. bulan depan anak saya setahun.. boleh diorang geng... hehe