Friday, August 08, 2008

Entry Petang Jumaat

Gambar Rizq using my new Sony Ericsson G900. Sekarang ni dia selalu tengok Blue Club, 3:00p.m. @ TV9. Me myself tak pernah tengok and do not know what the programme is all about. Tapi semenjak he watch the show, cara cakap dia dah lain. Contohnya, kalau dia nak susu..

"Mommy, boleh tak kalau mommy buatkan Rizq brrr(bahasa yg dia gunapakai untuk susu)"

ATAU

"Mommy, boleh tolong Rizq bukakkan game tak?"

Dah semakin bagus ayat yang dia guna.



On Wednesday, 6 August 2008 @ The Lodge Hotel. Makan makan untuk those yang participated dalam MIBA Games 2008. Company belanja .. apa lagi. Makan jer lah!!






Pinggan yang licin licauuu.....





6 comments:

pB said...

kalau bab makan free ni jgn di tolak ...

rugiiiiiiiiii

.:HalogAmora:. said...

aku notice si tcha pun makin baik bila bikin ayat bila masuk 3 tahun nih. kuat gaduh ngan kakak dia pun iye jugak hehe

Sastri said...

apa menunya? tengok-tengok dah licin, huhuhu...

sya said...

Kalau dah rezeki jangan ditolak

ila de cute said...

hi...salam perkenalan...my son pun nama Rizq.

MISS NAD said...

salam singgah.. :D --> http://mylittleoven.blogspot.com/