Wednesday, January 25, 2006

Boss Tak Der!

Muaahaahaa... aku rasa ini lah waktu paling best untuk datang opis! Bila boss tak ader.. memang aku fening kepala bila dia ada. Tak cukup dengan kerja ofis, kerja personal dia kita kena buat.

Last Sunday the wife gave birth to their third baby. So seminggu ni dia amek coti... sambung lagi sampai raya cina. Altogether, 2 minggu coti. Dunia ini ana yang punya! Apa aku nak buek yer? Apa lagi kalo tak melawat ke blog blog orang..

Lagi satu plan aku ialah nak mensettlekan kerja kerja personal aku. Aku kan nak pindah bulan depan. So segala surat menyurat, bank lah, astro lah.. semua kena tukar address. Aku nak hantar surat Change Of Address lah!

Erm.. apa lagi aku boleh buat? Yes! Lagi satu.. aku boleh keluar makan awal & masuk balik lambat..muaahaahaa... Bayangkanlah, aku kan kerja di jalan bukit bintang. So aku dikelilingi oleh shopping shopping complex yang beraneka ragam & warna. Tambahan pula BONUS baru jer masuk...Adduss... bahagianyaaaaaaaaaaa.....

1 comment:

NZNM said...

Salam perkenalan.
Dpt dr blog IbuVogue. Nice blog ;)