Friday, December 05, 2008

SALAM AIDIL ADHA

Selamat menyambut Aidil Adha kepada semua kengkawan yang berugama Islam.

Aku akan balik ke kampung hubby di Melaka hari Sabtu ni. To those yang akan memandu, sila pandu dengan berhati hati...

Aku tengah happy ni coz semalam dah dapat surat dari developer umah aku mengatakan yang aku dah boleh amek kunci.. hee.. hee.. after 5 tahun penantian, akhirnya tercapai gak impian aku tu nak tengok umah siap....

Tu jer lah nak citer. Nak proses gaji staff coz bulan ni gaji awal!

Byee.. mmmmuuaahhhhh....

9 comments:

cikdinz said...

kunci umah katne ni?
nnt jgn lupa buat house warming party...

Alinlai said...

syoknya... bleh buat lwtn pi IKEA ;}

Sastri said...

salam mar... lama dah sas tak berpeluang berkunjung ke mari... tengah baca la n3-n3 lepas nih... :)

umah dah siap ek? kat mana? selamat hari raya korban mar... hati-hati di jalan raya ye...

sya said...

Jom kita sama-sama balik Melaka Sabtu ni.. Selamat Hari Raya Mar

13may said...

Salam Aidil Adha :)

atehlaila said...

Huh..akhirnya penantian berakhir..pindah ke? Bila nak masuk..dekat le kita yer...

zino said...

selamat hari raya korban... dah dapat kunci boleh le berkira2 pindah ke rumah baru...

Anonymous said...

Yippie, bestnya dah dapat kunci rumah baru..

~arena

aNIe said...

Salam aidil adha pada MR sekeluarga...