Friday, January 23, 2009

IMPIAN 2009

Dah nak masuk bulan February then only wanna write about Impian 2009?





Tak apa lah kan. At least aku ada impian untuk dikejar & dicapai di tahun baru...





Impian aku tahun 2009 ni ialah nak berpindah ke rumah baru yang sedang dalam proses jual beli... Insyaalah aku akan berpindah ke sini...



Ni gambar pintu masuk ke kawasan tu....

Doakan aku!!


17 comments:

Alinlai said...

hah pintu masuk kawasan... mula2 dok fikir Achik ni beli istana kat mana le ni... ke ke ke apa2 pun insyaAllah dapat le duduk situ tahun ni juga... aminnnnn!!!

HappyIrfa said...

kat mana ni?aku x leh besarkan gambor tu ler

Mummy Rizq said...

lyn-cait! istana? hee... hee.. blom lagi sampai ke tahap itewww!

irfa - kat Sunway Kayangan, Shah Alam..

zino said...

itu kira cita2 yg akan terlaksana lah kira nya hehe

Arena said...

Owh aku tau itu tempat..
hehehhe..Moga2 urusan jual beli dipermudahkan.. taka care sis

aNIe said...

MR...semoga semua urusan untuk perpindahan dipermudahkan...

Kalau Sunway Kayangan tu memang dkt sini...rumah cecantik...cuma akak tak berapa minat sgt kawasan tu sebab pepagi trafik jam...

NONIE AZIZ said...

hahahaha...dah dokek dah ngan rumah acik ni Mar...nanati ko masak2 jgn lupa calling2 aku kekekeke...

NONIE AZIZ said...

setuju ngan kak anie..pasal la ni pagi2 nak keluar punya la jamm...tapi kalau kat area Sunway kayangan ni ok lagi pasal dah dekat jalan keluar...idak le dari rumah aku...

Pnut said...

Mar-tolong aku, dptkan no tipon felda sungkai tu..aku nak usha... gile wei depa lantik aku jadi ketua anjurkan family day... ampeh.. kalau okeh leh gak aku buat kat sana

Mummy Rizq said...

zino - insyaallah...

arena - aa.. elok lah kalao tau, leh tlg cuci kan umah sebelum pindah erk! hee.. hee..

kak lady - aa.. jem sket. tapi saya normally 6:45 dah kuwar umah. kak lady pun area dekat2 situ kan!

nonie-haa..haa..haa.. nak koling koling yer! nanti time aku nak pindah aku koling ko soh tolong angkat barang.. bleh???

pnut - aku dah kasik ctc kat blog ko erk.. ko memang layak dilantik ketua family day.. hee.. hee..

Sastri said...

waaa... seronok la pindah rumah baru... nanti jangan lupa tepek gambar kat sini... nak tengok gak... :D

My Blog said...

waaa... seronok la pindah rumah baru... nanti jangan lupa tepek gambar kat sini... nak tengok gak

AppleB said...

Semoga segala urusan dipermudahkan. Amin.

Zek Zek said...

wa..SUnway Kayangan rupanya...mmg dekat sangat ler dengan umah kiter. Dan kak anie la. Aper lagi kak Anie..boleh la kita suruh si dia buat houwarming untuk kita berdwe ni

NONIE AZIZ said...

apadia???angkat barangggg???terus buat-buat pengsan...muahahah

Mummy Rizq said...

sas - insyaallah kalo semua OK.. berpindah lah saya.. gambar?? sudah pasti!

my blog - blehhh...

appleB - amin..TQ!

ZZ- haa..haa.. ko ingat housewarming free jer ker?? ko, kak anie & si nonie yang dah pengsan iteww kena lah tolong aku.. haa..haa...

nonie - woit! jgn pepandai nak buat pengsan!

simah said...

wei...rindu!! lama betoi aku tak blog hop hop!

tadi aku infgat tu rumah hang!! rupanya pintu masuk ! hahaa

aku pun doakan utk hang..kalau pintu masuk kawasan mcm tu..mesti grand gila rumah hang nanti! semoga hang dpt! :0)