Tuesday, February 03, 2009

Banyaknya Cuti!

Akhirnya... Habis juga cuti cuti yang banyak untuk bulan January / February nie... Penat rasanya nak menghabiskan cuti nie.. Hee.. hee....

Tak kemana sangat...

Kat bawah ni aku tunjukkan kegiatan anak bujang ku sepanhjang we all bercuti...


Main PS2 and PSP kat rumah.....







Spent one nite kat A Famosa World Melaka waktu Time CNY...





Posing sementara menunggu majlis rendam merendam..














Masuk Safari World di A Famosa








Bergambar bersama tiger....













Dan lagi...




Zebra pulak....







Waktu baru sampai di A Famosa










Sementara menunggu check-in....




And time cuti 1st February pulak pepagi lagi kami dah melawat KLCC....















Itulah saja yang sempat aku update buat masa nie.....
















6 comments:

~ yus ~ said...

waah wah..oklah tuh, ada gak jln2 kan..

kalau ternampak MBL 6262 di Melaka, tahulah saya kete saper ekk...hehe

KV said...

sakan rizq posing. Haha

HappyIrfa said...

best ler rizq jalan2 cuti2 mesia

Zek Zek said...

Rayyan kalau bersiap nak g mana2 jer mesti dia cakap nak g KLCC> Padahal nak g kedai kat umah jer. Nak kena bawak budak tu gak one day.

13may said...

bestnya pi safari :D

Alinlai said...

posing jgn tak posing.... hah, Rabu minggu lepas pi KLCC lepas sekian lama tak pi situ... tapi tak jenjalan lama sebab kekanak dah bising nak tido... sabar je la ke ke ke