Monday, February 16, 2009

CIS! AKU DI TAG!!

1. Do you think you're hot?


My hubby said that I am HOT! Kwang kwang kwang.. (yang... ada apa apa ker nie??)



2. Upload your favourite picture of you!





3. Why do you like that picture?



Terasa cam anak dara plak.. haa..ha.. haa.. mak dara tengah perasan nie....

4. When is your last time you ate pizza?

Pizza aku nyer feveret.. Tapi dah lama gak tak makan. The last time was about 1 month ago. Papa Johns Pizza @ Berjaya Time Square.. Superb!



5. The last song you listened to

Never Say Goodbye - John Bon Jovi


6. What are you doing right now beside this?

Pasang telinga member belakang tengah borak pasal menu nak masak malam ni



7. What name do you prefer besides yours?

I still prefer mine... goreng pon sodap.. haa..haa....



People I tag :

1. Atehlaila

2. Alinlai

3. Zek Zek

4. Kak Lady

5. Mira


8. Who is number one? Ni kawan masa aku kat SEMESTI. Dah lama kenai... Sampai mak bapak kakak pun semua dah kenai...


9. Number three is having relationship with? eh Kiah! Hang ada secret relationship ker?? Tak tau plak aku... Hee.. hee...



10. Say something about number 5. Pernah jumpa sekali & tak berpeluang nak jumpa lagi... Anak dia.. comeyyyyyy.. sangat!



11. How about number 4? kakak ni aku sukerrrrrr baca blog & kisah family dia. Tapi tak pernah jumpa lagi!



12. Lyn ni aku kenai time ITM. Sesama jalan orientasi.. Pastu kita org gi obersi pun lebih kurang time sama. Tapi tempat berlainan.. Baru2 ni dia dapat twin! Eee... seronoknya!

Okie lah tu.. nak gi buat gaji bebudak plak...

9 comments:

Zek Zek said...

hahaha...mana ko tau aku ada secret rship nih...hampeh tul la...

Mummy Rizq said...

ZZ-hampeh tak hampeh.. ko kena jawab tag aku tu.....

~ yus ~ said...

waaa...dah settle hutang tag dari nonie yer. Yus lom lagi..huhu

aNIe said...

MR...akak kene tag ye...huhuhu...nanti akak buat...rasanya dah kene 2 kali kene tag macm ni...satu ngan OD kot...tak buat lagi...heheheh

Alinlai said...

uiskkkk kena tag ka? tak pa kejap ye.....zasssss akan disiapkan... :)

Sastri said...

errr... tag ni sas masih hutang orang lagi... huuu...

simah said...

wei.. tu gambaq hang tangkap kat mana..??

hang pun sibuk ka? tak pa...sesekali kita bertenet kat blog.. take care! hugs for anak hensem hang tu... :0)

13may said...

waaa...panas panas :D

Mak Su said...

layan lagu jon bon jovi memang best :)