Monday, March 02, 2009

Woit! Tag Lagiiii????

What is your enthnicity?
Rasa rasa macam pan asian... tapi bila tengok idung jer... hancuss... pan asian kemana.. apa kemana.. idung sebijik jawa!



What are your interests outside of fashion?
Shop for food



Favorite musicians/bands?
Dolu dolu suka Backstreet Boys.. Now semua belasah jer. Asal sodap, semua aku dengar...


Favorite movies?
Tak ada citer yang boleh lawan citer MY BEST FRIENDS WEDDING..

What do you plan to study? What do you plan to do for a career?
Study? Aku teringin sangat nak amek class grooming.. belajar cara mekap... belajar cara nak gunting rambut... Tapi tak ada masa lah!

Career? Nak jadi kaya without any career... Rasa rasanya ada tak????


How often do you shop?
Asal hubby kata you nak beli apa beli... nanti I reimburse.. Hee... memang best.. Laju jer aku gi cari mana ada sale...



Do you have a job/work?
Memang ader..



How do you afford your clothes?
Apa lagi... hubby lah selalu belikan... Duit sendiri pun guna gak.. tapi lebih syiok bila ada yang sponsor... Haa..haa..haa...



How do people react to how you dress?
Phewiiittttt... (eh! leh caya ker???)



What are your summer plans?
Mesia tak ada summer....




**************************************Tag about cellphone



THREE NAMES IN YOUR INBOX CELLPHONE

Linda..Linda...Linda.. (Minah ni ex office mate aku... now stay at home mum.. so apa apa sket dia akan text aku...)



YOUR MAIN RINGTONE?
Tak ada yang main.. Rizq asek tukar tukar suka hati dia jer.

WHAT YOU DID AT 12 LAST NIGHT?
Turu..



WHO WAS THE LAST PERSON YOU WENT OUT WITH? WHERE?
Hubby and Rizq. Ke Tesco & Shah Alam Mall



THE COLOR OF THE SHIRT YOU’RE WEARING NOW?
Hari ni aku jadi Pompuan Melayu Terakhir. Pakai baju kurung biru...



THE LAST THING YOU DID?
Breakfast (curry puff)



THREE OF YOUR EVERYDAY FAVORITE ITEMS?
Kopi (kita sama lah Kiah..), Handphone (cant live without it), PC (terpaksa sebab keje...)



THE COLOR OF YOUR BEDROOM?
Off white - how..BORING!!



HOW MUCH MONEY IN YOUR WALLET NOW?
Banyak lah juger sebab awal bulan kan.


YOUR FAVORITE CITY?
Shah Alam.



WHAT WILL YOU DO NEXT WEEKEND?
Cuti 3 hari.. balik kampung hubby kat Melaka

WHEN WAS THE LAST TIME YOU SAW YOUR MOM?
Last 3 weeks....

WHERE IS SHE NOW?
Kat kampung - Teluk Intan



WHEN WAS THE LAST TIME YOU TALKED TO YOUR PARENTS?
Last 2 days....



WHO IS THE LAST PERSON THAT TEXTED YOU?
Linda jugek!


WHERE DID YOU HAVE YOUR DINNER LAST NIGHT?
Kat rumah - Masak udang sambal, kailan oyster sauce & telur dadar



THE LAST SURPRISE YOU GOT?
Macam dah lama tak ada surprise....



LAST THING YOU BORROWED FROM YOUR FRIENDS?
Calculator.. selalu bonar hilang benda alah ni...



WHO IS YOUR BF/GF OR HUSBAND/WIFE?
Who is my husband?? Cam pelik plak. Tak nak cakap ok tak??

WHAT DO YOU FEEL NOW?
Sleepy!



WANNA SHARE WITH WHO?
Share my sleepiness?? Isshh.. ada owang bleh share ker? Amek terus pun tak per!



WHO KNOWS YOUR SECRET?
Linda lagik! and Kak S...

DO THEY KEEP YOUR SECRET?
They have to make sure that they do....



ARE YOU ANGRY WITH SOMEONE?
Ada.. sorang manager kat head opis yang buat benda tak pernah nak menggunakan kapla otak...



WHAT DO YOU ORDER AT MCD?
Eee... baru lunch tadi gi makan McD. Nuggets jer....



THE LAST TIME YOU FELT SO SAD?
Dah lama tak feel sad.. and aku harap aku tak akan feel sad lah dalam masa terdekat ni..

Haaa... haa.. Aku dah habis tag cik Kiah nie... Apa ko nak belanja aku weiii????

11 comments:

NONIE AZIZ said...

How often do you shop?
Asal hubby kata you nak beli apa beli... nanti I reimburse.. Hee... memang best.. Laju jer aku gi cari mana ada sale...

ko mmg isteri yang mithali...guna sepenuhnya betul hahahaha

.:HalogAmora:. said...

setuju dgn nonie!!

Mummy Rizq said...

nonie - hee.. bila lagi kan? gunakan kuasa yang ada...

halo - wei.. apa dah jadi ngan ko nyer blog?????

Zek Zek said...

Hhaha..ko ni cute and paste aku punyer entry ke hah!..

Biler nak pindah shah alam nih!!.

Sastri said...

waaa... untungnya ditaja pembelian pakaian... setuju dengan nonie dan halog... gunakan sepenuhnya kemudahan yang ada... :p

Mummy Rizq said...

zek zek - lebeh kuwang ler tu.... hee.. hee.. saper soh ko tag aku kan..!

sas - hubby memang cenggitu. dia suka membeli baju utk isteri dia nie....

Ibu Emir said...

waaa kene tag ;D off white ok per, tapi i tak boleh seksa. senang orang nampak kotor.. huhu

zino said...

kalau cerita pasal soping memang seronok ya hehe

sya said...

Ketawa kak sya baca abt sharing ur sleepiness sbb right now tengah sleepy giler

umar_skyscooter said...

Aslkm,nice blog,erm nk jmpt tuan rumah ke blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn blog ni yer,ok bye

Pnut said...

bila nak update ni..letih aku masuk asek citer dok jawab tag tu je..ehehehe