Monday, May 25, 2009

A Treat at Shangri La

How does the food look? Sodap tak?? Haa.. haa.. haa... aku ke Shangri La last Friday sebab ada orang nak belanja makan. Bagai orang mengantuk disorongkan bantal ler... Makan free.. laju jer la aku and kengkawan kesana...






My colleagues kak Suzana & Karen


Yang ni nampak tak menyelerakan kan!



Muka orang kekenyangan..





ABC




Aaa... yang ni best! Sushi dia superb!







Posing kejap sebelum makan







Boss & Karen


My feveret.. OYSTER!
Ok itu jer lah rasanya update di petang Isnin yang sojuk nie....
Kalo ler dapat TIDO.. alangkah seronoknya!









6 comments:

KV said...

mabelels nya makanan. Dah la free. Awat tak ajak aku? Huhu

sya said...

susshiiiiiiiiii.. windunya nak pekena sushi.. ada sapa2 nak belanja ke?

Ajzie said...

wahhhhhhhhhhhhh sedap nyaa

Zek Zek said...

wa...aper ni. makan makan pulak nih. hihih kata diet.

Kesian Rizq!. Sabar ajer la maid tu. So, biler dapat replacement?

Kita pun kena carik maid sebab end of this year yang kat rumah tu nak balik for good. Baru kerja 2 tahun. Cuti2 malaysia!

aNIe said...

Sushi & oysters tu nampak sedapppp!!!

Mat Rempet Tanpa Lesen said...

:-) suka tgk posing! hehehe