Tuesday, June 02, 2009

Aktiviti Last Week

Short Trip To Langkawi

Penat rasanya bekerja. So.. last week me and frens flew to Langkawi for a day trip. Bukannya shopping sangat pun. Just nak menghabiskan masa bersama kengkawan without the office environment.

Sampai Langkawi, book a van.. makan makan (murak ouls!).. jalan jalan ke bandar.. beli barang sesikit and took a 5:30 flight back to KL.

Habis dah sehari.


Morning breakfast. Makan udang besar besar. Kalo kat kedai mamak mau lah berbelas ringgit seekor. Kat sini rasanya cuma RM3 sahaja.

Kat airport. Baru sampai.
Wiken With Rizq
Last wiken.. memandangkan gaji pun dah masuk.. barang kat rumah pun dah habis, off we went to Tesco Extra Shah Alam for some groceries shoping.
Lepas tu lunch @ Azira Seksyen 10. petang pulak menghadiri jemputan kawan for his son's first birthday.
Dekat Taman Puchong Intan. Birthday celebration.


Rizq tengah Q for the cake. Tak sabar sabar mamat nie...




Ni kat Tesco Shah Alam. Mana boleh tak main kalo dah kesini...




Nasib baik tak mahal..





Dah besar.. tapi still nak naik benda ni jugak!
OK lah. Dah dekat pukul 8:00am. Nak kena tengok keje keje yang perlu disettlekan pulak..
Chow!





6 comments:

Sastri said...

rizq dah besar tapi masih suka naik benda-benda bergerak tu ek... err... ada sesetengah machine tu nampak comel, sas pun tingin... keskeskes...

Cat Cat said...

Wah Mummy, biar betul. Took a flight to Langkawi for a day and shop... Amboi-amboi, kalah mak datin, babe... Hehe.

aNIe said...

Anak2 akak masa kecil jarang dpt main2 kat tempat camtu...kecuali kalau ayah dia takde...

Wah!! Bestnya dpt bersama2 kenkawan seharian di Langkawi...

Arena said...

Whoaaa pegi langkawi dengan kawan2 tuh..

Alinlai said...

he he he...day trip tu ;) tapi mesti best kan... mmg la once a while kita kena cari masa untuk diri sendiri bersama kawan2... bagus bagus... :) besar dah Rizq ... tapi dia tak nampak manja, pandai Achik jaga ;)

zino said...

amboi terbang ke langkawi.. makan2 dan balik.. aduhh .. best nya.. hehe