Monday, June 08, 2009

Mana nak carik?

Terima kasih terhadap pemberi pemberi komen sekalian. Cumanya tak der mood / tak sempat nak membalas. Ada issue sket kat opis. So mood semua dah terbang melayang entah ke mana...

Ni cuma nak tanya pendapat. I'm moving to my new house hopefully before puasa / Raya. So tengah nak buat renovation serba sikit. RM tak banyak sangat so buat yang penting2 saja dulu..

Nak tanya pendapat u ouls kat mana aku boleh dapatkan pembuat curtain kat area Shah Alam or kawasan sekitar yang dekat dekat area Shah Alam itu? Really appreciate if you could give me some ideas or nama kedai yang ada buat curtains yang cantik dengan harga yang berpatutan.

Thank you!!!

6 comments:

Delimasari said...

hi, saya suka baca blog awk?

HappyIrfa said...

oh..curtain?no idea sbb aku jarang bertukar langsir.tp bestlah baca psl ko gi jalan2 langkawi ngan kengkawan tu..rasanya ko mmg selalu gi langkawi kan?next time ajaklah aku sama.hehe

aNIe said...

Mummy Rizq...akak ni nama aje dok shah alam...tapi tak tau le kat mana yang okay...tapi akak selalu nampak kedai2 curtains kat area Stadium tu...berdekatan dengan Kolej PTPL...kalau Mummy jalan ikut dari Giant (Laman Seri) arah ke Pusat Bandar ada dereta kedai di sebelah kanan tu...nampak banyak contoh langsir tergantung...cubalah...

Ibu Emir said...

Mar, ade satu kat rawang, our one colleague punyer bini dia boileh jahitkan, but im not sure how well it is lah..

Mummy Rizq said...

delima - datang datang lah selalu!

irfa - nak itut gi langkawi??? bleh.. next month aku g lagi. tapi ngan rizq & hubby... nak join???

kak anie - tq kak anie. bleh lah g survey2 nanti..!

mira - dia leh datang and ukur kat umah ker?

PuteriSatu said...

uuit..hang nak pindah ke mana lak weh...