Monday, November 19, 2007

Off From Work

Hee.. hee...

Dah November kan! Tak lama lagi dah nak akhir tahun.

Ofis pun sekarang ni selalu quota dah tak cukup. Ramai orang amek leave.

Aku pun tak terkecuali. I will be on leave starting this Thursday until the following Monday.

I will be off to Bali. Eee.. seronoknya! It will be my first time there.

Tapi sebelum ber hoo haa. kat sana, aku kena bertungkus lemas (bukan lumus) menyiapkan kerja kerja. TULUNNNNNN!!!!

21 comments:

Sastri said...

waa... bestnya p bercoti... sas pun tak sampai lagi ke Bali tu... tahun lepas patutnya p tapi sebab jalan mendap dengan tanah akibat gas tu, terpaksa kensel...

The Singa said...

jgn lupa boh gambar holiday naa..

Yatie said...

salam marlina .. lama dah tak masuk blog ko nieh .. aku dah ada kat dubai balik dah nieh ..

bestnya nak bercuti pegi bali ... teringin nak pegi sana gak tapi hubby aku kata dia tak berkenan nak pegi sana .. kalau nak pegi, kena pegi ngan org lain .. hhuuhu ..

apa2 pun selamat bercuti la ye ..

Cat Cat said...

Mummy,
Selamat bercuti di Bali... Makan bebanyak for me ya... Haha!

kasutVincci said...

hah! Kerja ! Kerja!
jgn main2!
hehe

Mummy Rizq said...

sas - memang tak sabar nak gi nie... hee. hee.. soping lagi!

singa - ganbar?? insyallah.. tapi kena sensor dulu!

yati - so.. apa lagi! jom lah gi ngan we all!

cat - makan?? isu sensitif tu...

KV - tengah pening kepala kerja. auditor nak datang...

cikdinz said...

jgn lupa beli key chain. yg murah pun takpe.

saya ni pengumpul key chain yg berjaya...heheheee....

Mak Su said...

uuuu, serunutnyr, selamat bercuti

simah said...

have fun! aku tunggu gambaq esp anak hensem hang tu!!

Anonymous said...

Bestnya..bawak Rizq tak? Enjoy your holiday..

Mummy Rizq said...

cikdinz - beli no hal.. nak deliver tu cemana??

mak su - thanks!

simah - anak hensem?? aku tak cun ker...hee.. hee..

anon - rizq bawak sekali.. thank you!

13may said...

Happy holidays!

:)

Kaklong Syikin said...

salam,

ha..jgn lupa ole2 utk rakan bloggers kat sini..apalagi, gambar2 la hiihi

.:HalogAmora:. said...

MARRRRRRR!!!! seronoknyeeeee!!!

cikdinz said...

nnt kita dtg kolek oooo.....

mama ranggie said...

beshnyer die...semoga bergembira di sana..kgn lupa tau mummy,snap pict...

Kak Lady said...

Mummy rizq...selamat jalan & selamat bercuti....jgn lupa upload gambar ye...

Ibu Emir said...

Bali!! hula bulaa.. tangkap gambar banyak2.. btw, ur previous entry buat i tersenyum senyum.. habislaa anak i pun jenis dok ngan maid.. :D

maR said...

kak MB
Haaalllooo
Apa habaq? Habaq baik laa tuh dah nak pi bali kan kannn?
Tia pun mcm tu jugak. Masuk wayang, kena keluaq. Masuk balik. Keluaq balik.
Last last tak dan nak tengok the ending sbb dia dah meresah dah :)

PuteriSatu said...

berjalan lagi...update weh..update...rizq maner...maner citer kelakar dia..aku rindukan citer anak teruna ko itteewww...

blackpurple @ jowopinter said...

Bali tuuuuuuuu!