Wednesday, November 28, 2007

BALI!

I'm back!! Tapi belum berkesempatan nak bercerita panjang.

So.. enjoy the pictures first...



Foot massage malam yang ke-2. Semua orang dah tak larat dah nak menapak..


Rizq & Adrin. Lunch at Lakeview Restaurant, Kintamani


Dinner at Jimbaran Beach with Seafood Menus

Me & Linda, at Ngurah Rai Airport


Me & Linda at Taman Ayun, a royal water garden temple


The whole family at Taman Ayun

Mummy & Rizq kat depan hotel, Bali Garden Kuta Hotal


Rizq & Adrin at GWK Park


Rizq posing dengan kerbau statue at GWK Park


Shopping complex kat sebelah hotel



Me & Linda (again!!)


Jenjalan kat Kuta town di waktu malam


Aduss... lagi sepasang couple nie dok tengah berposing..


Barong (Lion) Dance

Infront of Bubbagum (Forest Gump) Restaurant


View from our hotel room




25 comments:

Ibu Emir said...

Mar.. u nampak dah kurus!!

happyirfa said...

salam mar..
wahh ..jelesnya aku tengok.lawa bakal menantu kau..nampak cam pemalu tp posing ngan awek kemain lagi..kim salam kat rizq yer

Sastri said...

siap massage weh... jeles2... sapa awek rizq tu... pergh... :p

Aku Bukan Bidadari said...

huwaa..me miss bali jugak...rasa nk gi lagi ar next year!

Yatie said...

mesti byk shopping gak nieh .. kan .. kan .. kan ..

Mummy Rizq said...

mira - biar benar! hee.. hee..

irfa - tu member baikaku punya anak.. muda 5 bulan dr rizq...

sastri - sempat 2 kali massage tu.. hee.. aa..aa. bakal menantu lah tu..

ABB - erm.. best kan! aku pun nak gi lagi kalo boleh..

yatie - tak.. shopping tak banyak sangat. tak sempat lah!

Mama Risyiariana said...

sungguh secocok bakal menantu ko mar...sambil buat mata klip pok klip pok....ole2 utk aku tak do ke nyah muahahahahhaaha..

kasutVincci said...

comel la awek rizq tu. Hehe
Weh, syok nya makan angin!

Cat Cat said...

Mummy,
Seronoknya jejalan... Makan seafood tepi laut pulak tu.. Bestnya.. Banyak bershopping?

mama ranggie said...

wah...beshnya...jelesnya nengok die berholiday...eira lom dpt cuti lg ni....

atehlaila said...

Ko memang dah kurusssss

Mak Su said...

santek santek ek view kat sana... bila ler haku ada rejeki lebih nak gi sana ek

blackpurple @ jowopinter said...

Apa ole-ole untuk kengkawan blogger? :D

Mummy Rizq said...

MR-tu ler. aku dah cop awal awal... kalo ko nak souvenir meh la dtg kolek...

KV-bapak dia cina.. memang comei...

cat - tak banyak sgt soping.. tak sempat lah cat..

Alinlai said...

Bali tu...wa cakap lu :) shopping mende?

13may said...

best best :D

.:HalogAmora:. said...

BEEEEeeeesssssSSSttt nyeee!!! n your lemak tepu mcm dah hilang jeee....bravo!

Anonymous said...

wei sis,,
memang ko dah nampak slim.. melaram sakan ler ko dengan anak bujang ko tuh.. hahhah amboih si rizq dgn aweknya, padan sunggoh..kekke..

~arena

zino said...

bes nya jalan jalan..

N|i|N said...

Waaahhh....sakan coti?? You dah kena tag, esok2 bila senang check it out on my blog ok? Daaa!

simah said...

wei..hang tak cemoih ka asyik dengan linda ja heheh
nampak mcm hangpa happy ja masa cuti... bestttt.. kat sana gambaq permandangan tak tangkap ka?

p.s.. bali apa yg specialyek? aku tak pernah pi sebab tu tak tau..

Mummy Rizq said...

mama ranggie - we all dipaksa amek cuti.. tu lah sebabnya...

ateh - betul ker?? aku saaayang hang!

mak su-insyaallah.. satu hari ada lah rezeki bolehh ke sana..

Mummy Rizq said...

BP-ole ole?? gambar jer bleh? hee...

lyn-tak soping sgt laa.. banyak berjalan jalan...

13may-memang syiookk...

halo-my lemak tepu still maintain sesikit lah.. haa.. haa...

arena-tu ler bakal menantu aku... kena jaga elok elok tu!

zino-tak kemana ker cuti sekolah nie?

nin-ok.. nanti achik pi jenguk blog..

simah-adoi! hang perasan ker aku asyik ngan linda jer?? senang jalan ngan dia. anak we all pun bleh ngam. laki we all pun bleh ngam jugak. tu yang senang...

bali tu best sebab pantai & laut dia cantik. shopping pun not bad jugak!

RaFFLeSiA MeRaH said...

lame x menjenguk kat sini...baru jer update blog smlm, ni yg bertandang kat blog org lain...eh! sejak bila rizq tu dah ader awek, hehehe...x lame lagi ko terima nantu ler mar....nenek termuda dia asia tenggara...huhuhu...

Frankensteina said...

Rizq and Adrin so comel together :D