Tuesday, May 20, 2008

GOLFER.. IN THE MAKING

Long wiken.. Nothing much to do.

In-laws came and visited us.. adik adik ipar sekali semua ada. So aku busy melayan derang and memasak jer lah.

Sabtu petang ke Shah Alam Mall. Rizq main game kat arcade yang kat bawah tu. Aku tinggalkan dia dengan Tina kat situ.. while aku & hubby ke Giant beli barang rumah sikit coz nak prepare tok in law. After habis siap semua dekat Shah Alam Mall, bawa Rizq ke Taman Tasik.. playground tu memang Rizq suka. Berpeluh peluh dia & Tina dok main.

Ahad kat rumah saja.

Monday petang hubby nak ke range. So aku & Rizq pun ikut sekali. Rizq ni dok tengah mabuk main golf. Ni kat bawah aku snap gambar dia waktu tengah memukul.....







Amacam.. bleh jadik Tiger Woods Jr tak????

17 comments:

Kak Lady said...

Mar...ada gaya lah...hehehe...bagi dia slalu ke driving range...nanti ade skill...maner le tau boleh jadi young golfer yg terkenal...

Anak akak si Farhan tu..golf set dah berkarat...ayah dia dah lama tak bawak...

NONIE AZIZ said...

perghhh...ini yang dikata bapak borek anak rintik..

Mummy Rizq said...

kak lady - yg tak bestnya setiap kali ke range, saya dipaksa ikut.. pas tu jadik tukang kutip bola.. hee.. hee..

nonie - nanti dah besar aku jadik manager dia jer.. tak yah keje!

zino said...

ada gaya tu.. ibu dia tak menerai gak ke? hehe

simah said...

senang la hang nanti.. weekends.. baling anak hang pi main golf ngan bapak dia..hang pi shopping! :0)

ok la tu... terrer jugak anak hang pose...

wei.. cant wait 14th! insyaAllah kita jumpa yek?

dee_dee said...

wow..terernye,ada gaye!! go boy,you can do it!! nanti dah besar ganti tiger woods... jd tiger woods malaysia plak..

pB said...

besh ker main golf nie??

Ibu Emir said...

gaya dah ade, tapi yang pasti lagi hensem pade tiger woods!! jadi rizq je laa

een said...

wah..kocik laie dh tujuk tokoh ni...cayala rizq

PuteriSatu said...

wah..anak teruna ko ni memang bijak tul la....cute je dia..

mama ranggie said...

ado bakatlah!

HAPPYIRFA said...

SALAM MR..
-wah bakal ganti tiger wood ni.aku adalah 'semusim'melayan hubby main golf.si kenit tu kemain suka dpt pukul bola siap mintak yg mainan plastik tu.sekarang dah senyap jer aku tengok..main ikut musim kot

atehlaila said...

Apa apa lah mummy..mummy pilihkan lah..Rizq tak kisah ,,jadi penyanyi ker..jadi pemain golf ker...

Anak hang memang cute dan kelakar...

Thanks for coming..aku haritu doa2 bag hang tertinggal, boleh hang datang lagi skali...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wahh..cYALAHHH

Ayu said...

waduh waduhhh aku udah lama tak ke mari sekang ni tak busy sempat le jenjalan blog aku pon jenuh bersawang jugak dulu hehehe...
dah beso anak ko ye MB

KV said...

wah, mmg ada gaya ni!

angah said...

Mar.. nak tanya baju rizq tu kan beli kat mana? Arief dok pester aku carik baju camtu yang Ultraman laa... setakat ni aku belikan dia spiderman ngan naruto jek..mana nak cari ultraman cam rizq tuh?

errr ultraman kan gambar tu?