Monday, May 12, 2008

++ XX --

Masak Lemak LALA. Menu for last Saturday.. Amacam..?? Lazat tak???


Thanx for all your comments.. Cant reply at the moment...


Now tengah bz preparing for this months salary. Kena process cepat sket coz next Monday is a holiday. Nanti gaji lambat marah pulak staff betul tak!!


Then kepala pun tengah celaru sket.. Manusia mana yang tak dihurungi masalah kan.. Its just the way we have to solve our problem. Kalau boleh aku malas nak ingat benda benda yang menyesakkan kepala aku nie. Itu.. kalau boleh.. tapi ini tak boleh. Nak tak nak.. you have to solve it jugak. Semoga Tuhan tabahkan hati aku hari ini & selamanyaaa....


Hari ni dapat invitation from Simah for the BBQ organised by *ibu* this coming 14 June. Really hope that I can make it to the BBQ. Teringin nak jumpa blogger blogger yang selama ni cuma bercakap di alam maya....


12 comments:

KV said...

harap ko selesai kan masalah tu segera. mmg lr, aku pun kalo ada masalah tak boleh tak terfikir tau. Asyik dok teringat jer. Tido mlm pon tak lena. Huhu

Cat Cat said...

Mummy,
Don't work too hard... Take some time off and go makan2 at Simah's.... Anak Rizq kasi tinggal kat umah with hubby... Tell them it's Mommy's 3 hours peace time.. Hehe.

PuteriSatu said...

BILA kita nak jumpa ye..

HAPPYIRFA said...

salam..
kau ni x abis2 buat aku kecur air liur.wah bbq bersama rakan blogger?bestnya.......

Alinlai said...

:( sabar sabar... pi la makan2 tu bleh jumpa kenkawan 'alam maya'

Kaklong Syikin said...

salam,

eh, nk tryla buat lala masak lemak ni.first time tau boleh masak lemak. biasa wat sweet sour aje..tq ya

slmt hari ibu

Kaklong Syikin said...

salam mummy,

saya tak sambut apa2 pun. demam ari tu. suami pun tak de p kursus. tu saya tak update blog sampai ari ni. cuma jengah2 blog kawan2 aje bila dh kebah ni

Kak Lady said...

Mummy rizq...lala tu kalau goreng dgn sedikti cili padi...serai...halia..pun sedap...manis...

Take care mr...semoga apa juga masalah yang dihadapi akan dapat diselesaikan...

sya said...

Susah kan bila kena buat gaji ni.. kak sya bulan ni dah kena prepare gaji 20 hb sbb bos pi outstation.

Kak sya suka Lala tapi kecik sgt isinya, celah gigi je.

Semoga whatever kecelaruan dpt di atasi.. amin

dee_dee said...

salam perkenalan...
sedapnye ala2 masak lemak..
suka masak eh???

zino said...

prepare gaji tu betul2 jangan ada yg terlebih bayar sakan dia nanti hehe

cendawanintim said...

salam kenal2,

wah sedapnyer masak...

mangkuk corelle kita sama ler..design plum..hikhik

saya link awak erk..