Monday, May 05, 2008

What I Cook Yesterday

Minggu cuti yang panjang aku cuma habiskan kat rumah jer. Kalau dah kat rumah tu.. apa lagi.. memasak jer lah kejenya. Dari breakfast, lunch, tea and dinner...

Ni kat bawah menu aku on Sunday.


Udang kari campur potato, carrot & tomato.


Nasi minyak.. (tapi tak serupa cam nasi minyak pulak gayanya)..


Tetiba plak ada gambar nie. Rizq lah nie yang tengah giler amek gambar semua benda dengan fon aku...


Ayam goreng berempah...

Tak ada cerita nak update at the moment....

See you later alligator!


12 comments:

HAPPYIRFA said...

SALAM MB..
bila nak ajak aku makan2 masakan kau ni?asyik tgk gambar jer..

Ibu Emir said...

sedap sedap walaupun nasi minyak tu kaler die putih je tapi cukup buat i terliur

Alinlai said...

wah sakan... siap nasi minyak tu. :) bila la nak rasa hmmmmmmm

.:HalogAmora:. said...

main masak2 dihujung minggu...

mar..nasi minyak makan dgn ayam kurma sedap kan sluuurrrp!

Zakiah said...

mana pengantinnyer :P

PuteriSatu said...

Mar..corelle ko tu buat aku bertambah terliur...wekekek...

Rizq pandai aar ambik gambar..shotnya menarik..wekekek...

simah said...

mar...cik kk...boleh tak akuu mintk no hp hang...kot kot l klu ada rezeki kita jumpa? boleh kan?

ni email aku..

refcobass@rocketmail.com

atehlaila said...

Makan lagi..nasib baik aku dah 18 hari..tak lama lagi,aku boleh soru apa aku mahu....(sebenarnya skang ni pun aku curi2 makan bila mak aku masuk bilik ke..solat ke..)

pB said...

bila hang nak ajak pB mkn nie?

simah said...

cik kk..

happy mummy's day!

Kak Lady said...

Mummy rizq...SELAMAT HARI IBU....

si kecik tgh seronok amik gambar ye...tapi terang jugak gambar yang diambilnya tu...nak jadi photographer ke?

13may said...

selamat hari ibu :)