Thursday, June 05, 2008

SEKADAR UPDATE

Tak lama lagi cuti sekolah pun dah nak habis. Ofis masih lagi lengang. Buat kerja pun rasa cam aman jer.. hee.. hee.. Boss pulak amek block leave (5 days in a row).. So bertambah tambah lah keamanan..

Cumanya pagi tadi bebudak ofis ni heboh & kecoh pasal kenaikan minyak.. Aku no komen.. Cakap bebanyak pun bukannya kerajaan nak turunkan harga minyak balik kan... So just live with it laaa. Nak buat macam mana. Berjimat lah mana mana yg patut...

Ah! Lagi satu.. Bulan August cuti sekolah ni aku dah confirm nak ke Kuching, Sarawak. Flight ticket & hotel dah book. Will be there for 4 days 3 nites. Lepak kat Damai Beach. Hubby nak bergolfing. So aku just cuti cuti Malaysia lah nampaknya.

Rizq pun now dah besar. Dah senang nak jaga sikit. Cuma kenakalan nya di tahap terlampau sekarang nie. Selalu kena belasah dengan aku.. hee.. hee...

8 comments:

blackpurple @ jowopinter said...

Kesian Rizq kena belasah....

atehlaila said...

Bestnya..nampak gayanya aku kena kiv dulu plan2 yg ada..tak tau berapa lama..tunggu Ash besar kit..

Kira sambut anniversarry ke?

zino said...

selamat bercuti lah nanti...

een said...

damai beach..best..dekat ngan kg budaya tu.so,nti dok holiday inn ke?
slmt cuti2 msia..

Cat Cat said...

Selamat bercuti-cuti Mommy... Jeles Cath sebab Mommy asyik cuti aje gi jejalan... Take picture bebanyak for us ya...

Zakiah said...

wa dah gi kuching dlu masa pregnant kan si Rayyan. Wa...asyik makan 2 benda jer hari hari; mee kolok, laksa sarawak. Tapi bandar kuching la yang paling bersih aku rasa so far...Wei hang pi tak bbq tuh?

Mummy Rizq said...

BP - biarkan dia... terlebih manjaaa...

ateh - tak per.. dapat ash tu seribu rahmatnya...

zino - tq.. harap semuanya berjalan lancar...

een - dok kat damai beach resort.. senang hubby golf..

zakiah - aku dah lama tak kesana.... insyaallah aku akan ke BBQ. ko gi tak??

cat - gambar?? harusss....

PuteriSatu said...

weh ko ni..tak baik aar belasah rizq...raja lawak aku tuh rizq tuh tau...aku tengok muka dia aku nak gelak je...tingat pangai kelakar dia tuh...