Monday, June 16, 2008

Simah Was In Town

A very memorable wiken...

But first and foremost.. I must say this!

TQ..TQ..TQ so much Ibu & Family for the lovely BBQ. Me and hubby LOVE your house so much.. Cantik sangat!!

And for Simah & family, it was kind of you to give us some of your time to travel all the way to Rawang to meet us. I can feel the warmth even though that was the first time that we met. (p/s eehh.. Simah.. mana ada hang gemuk! OK lah tu.....)

There's another blogger and fren which were also at the BBQ. But I didnt really get your name. So sorry... tapi terima kasih bebanyak sebab sudi melayan Rizq!! Sampai ke rumah dia still ingat you tau!

Rizq was enjoying himself soooo much! Seronok dia main dengan anak anak Ibu. Yea lah.. normally dekat rumah asyik main dengan daddy, mummy or kakak Tina jer. Jarang ada kawan yang sebaya.

I hope that day wont be the last meeting ok! Really hope that we can meet lagi in the near future.

TQ again for the lovely tea & BBQ!

Menus on the dining table.. nasi impit & rendang


Wow.. this is superb! Crab yang Ibu masak.. nak resepi boleh ker????


Simah in action.. tengah amek gambar makanan... (like other bloggers always do.. hee. hee..)


Me and Simah..



The one & only Rizq...! Main tak hengat dunia dah... at the back was anak anak Ibu yang cute & comel..!

16 comments:

Alinlai said...

wah wah wah bestnya... dpt jumpa orang jauh, dapat makan sedap2... berbaloi tu pi jauh2 camtu :)
Siap ada ketam tu... eiii bestnyaaaaaaaaaaaa!!!

mama ranggie said...

sodapnye ketam tu...nak cikit ha..best kan dpt jumpa bloggers kak!

Kaklong Syikin said...

salam,

x de rezeki jugak kita nak jumpa lagi ni :(

HAPPYIRFA said...

salam mr..
bila kita nak jumpa lagi?ketam..emm sedapnya

Mummy Rizq said...

lyn - ketam tu memang sedap...

MR-memang best jumpa member bloggers.. cuma kita blom ada masa nak jumpa kann..

kak syikin - yer laa.. x der rezeki...

irfa - nanti aku gi airport kita jumpa ok!

atehlaila said...

Selamat bergather2..

PuteriSatu said...

amboi rizq syoknya berkawan-kawan ye....

ketam tuh..adeh bestnya...nak pi beli ketam gak la..nak buat masak lomak....terliur dah nih...

Kak Lady said...

Mummy rizq...

Semalam akak dah jumpa simah...memang dia tak lah gemok...rasanya kami sama2 berisi...okaylah tu kan?

Memang seronok jumpa dia...pelok macam takmo lepas...maklumlah...lebih setahun kenal kat blog aje...dpt jumpa rasa tak abis nak cerita...

Ketam tu nampak sedap...

Eh!! Mr...u dah kuruslah dlm gambar tu....

simah said...

aku susah nak blog these days...

it was really nice t finally meet u....terlma kasih yea sudi datang :0) muahhhhhh!

.:HalogAmora:. said...

ni y x best nih.... mcmana aku bleh tertinggal dr list makan makan nih...isk..

NONIE AZIZ said...

mar sampai hati ko...bab makan2 ko gi sorang2 je...mana aci kan ANiskan...kan...kan...bagi rasa bersalah sket...rumah kak simah cantiklahhhh...

Sastri said...

aaaa... bab makan2 ni yang tak tahan nih....

13may said...

sedap plak nampak nasi himpit tuh

zino said...

ketam tu mengamcam hehe

Zakiah said...

wa...tak sempat datang...waaaa

pakpayne said...

;-) ...suka suka tenguk bloggers bertemu.
aha agree with u mummy rizq..."simah! mana ada hang gemuk!!!"

dan mummy rizq pun menten tu....

errr, mana gambar ibu?? camera shy ek dia...

rumah ibu ni di rawang ka?

suka tgk pagar2 dari kayu tu...

tgk nasi impit teringat musim raya....


nanti kita jumpa jugak ye ....

abg id