Tuesday, July 01, 2008

Aku Rindukan Mu....

Huaaarrgghhh..... Time is not on my side. I miss my blog frens. Tapi sibuk.. sibuk.. sesangat. Sampaikan I TERmiss the hensem boy (read Emir) birthday party last Sunday!

Last week was hubby's birthday, 26 June 08. Tapi sibuk meeting. So cuma get to celebrate malam tu time dinner. Nothing special pun. Makan makan kat Basil, Bangsar Village. I got him a perfume. Lelaki ni kengkadang very hard to find presents for them kan. Dah beku dah otak ni fikir nak beli apa. Last last belilah barang yang derang boleh guna.

last Saturday pulak, we (my family, sister and brother) pergi makan steamboat kat Tupai Tupai. Quite a good range of food. I gave them 4 star out of five.

Kat bawah ni gambar sesikit...


Keadaan dekat Tupai Tupat


Rizq penat sangat. Lepas makan meehoon and ice cream terus zzzzzzzzz atas kerusi jer


Wide selections of veges


Sedang memasak & merebus



Sudah LICIN......................

8 comments:

Alinlai said...

sibuk kira kenaikan gaji ke Achik? ke ke ke... apa2 pun sedap2 je makanan tu...

.:HalogAmora:. said...

tupai tupai? i've been there many times on official occassion bukan sesi lepak2 hehe. food boleh tahan la..

kerja kasi cargas...

HAPPYIRFA said...

salam
i miss u 2 3 4....

Cat Cat said...

Mummy,
Sibuk sibuk pun kena ingat sama laki & anak wei... Work is always there, tak siap hari ini, kita sambung buat esok... But glad you did had a good dinner with your loved one.

Sastri said...

sekali je cuba mamam kat tupai-tupai... :D

mama ranggie said...

hepi besday to ur hubby ye kak!

sodap kalo makan reramai nih kan!

Kak Lady said...

Patutlah lama tak update sibuk bebenor rupanya...

Happy Belated Birthday kat hubby...

MR...tupai2 tu kat mana eh...Akak suka sangat steamboat tau...

Mummy Rizq said...

lyn - kira gaji mender! ni keje keje side work yg tak mendatangkan income, tapi memenatkan badan...

halo - selalu ke sana time lunch saja...

irfa - 5, 6, 7, 8...hee.. hee..

cat - kesia kat rizq sebab selalu kena tinggalll...

sas - shud go there more often.. i like the environment!

mama ranggie - betul tu!

kak lady - tupai tupai tu kat KL, belakang DBP.. ikut jalan istana negara senang..