Friday, July 04, 2008

DAH 10 TAHUN






HAPPY 10TH ANNIVERSARY TO ME & HUBBY.....




TAK TAU NAK CELEBRATE KAT MANA.. OR SEMPAT ATAUPUN TIDAK




HUBBY ADA LAWAN BOLA PETANG NIE.....




SEMOGA TAHUN TAHUN YANG MENDATANG AKAN MENJAJIKAN KEBAHAGIAAN PADA HIDUP AKU SEKELUARGA...

15 comments:

Ayu said...

Happy Anniversary MB..
moga2 terus kekal bahagia hingga ke akhirat kelak.. aminnnnnnn

zino said...

selamat hari ulang tahun yg ke sepuloh.. semuga kekal bahagia sehingga ke akhir haYAT..

Zakiah said...

Happy Anniversary!!!

10 years eh?

Kita tahun ni 1/2 daripada 10 tuh...

Semoga dimurahkan rezeki lagi

mama ranggie said...

hepi anibersary ye yang..semoga akan kekal hingga hujung nyawa...

13may said...

Selamat UlangTahun

moga berbahagia selalu :)

KV said...

hepi ulangtahun perkahwinan mar! Dah 10 tahun ek. Moga bahagia sokmo.

.:HalogAmora:. said...

mar....wooohoooo 10 tawoooonnn? SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KEAKHIR HAYAT HENDAKNYA....

bila mau tambah lg sorang nih? hehe

Alinlai said...

wah dah 10 tahun tu... tahniah tahniah... semoga ada lagi berpuluh-puluh tahun yang mendatang insyaAllah aminnnnnnnn!!!

HAPPYIRFA said...

salam marlina..
Happy Anniversary ke 10..
(apa yg kau minta utk ulang tahun ni ..aku aminkan jer).
emm dah 10 tahun yer.aku baru nak masuk yg ke 8 ,tahun ni

AppleB said...

happy anniversary. moga gumbira selalu okek

-applepie-

Yatie said...

happy belated anniversary mar .. semoga jodoh kalian berkekalan di dunia and akhirat .. and moga dpt tambah lagi seorang or 2 org pada masa akan dtg:)

NONIE AZIZ said...

Alamak terlepas...Hepi Anniversary ke -10..Semoga ko bertambah bahagia, bertambah rezeki seisi keluarga, semoga apa yg dihajati tercapai...

Ibu Emir said...

Happy Anniversary.. ke 10, waaa dah lame tu but both of u looks like just married couple - of cos without Rizq's pic hehehehe

Kak Lady said...

Happy Anniversary yang ke 10 buat Mar....Mungkin terlewat untuk wish...tapi tak terlewat untuk mendoakan agar rumahtangga yang dibina akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan dengan rezeki yang melimpah & diberkati selalu...

angah said...

Happy 10th anniversary to both of you. Semoga bahagia sentiasa dan dimurahkan rezeki sekeluarga..