Thursday, July 24, 2008

Shopping Sket

Aku di sini!!

Haa.. haa... Aku telah menambahkan kesesakan di Mid Valley. I was with the crowd bertolak tolak kat Jusco Members Day sale.. Amek half day off today. 8;15 pagi aku dah tercacak kat Jusco, Mid Valley.

Worth going. Tapi aku rasa macam nak pengsan bila Q nak bayar. Member aku siap bergaduh lagi tu dalam Q. Hee.. hee.. kelakar pulak rasanya.

Apa yang aku dapat???

1. Baju Rizq - 3 helai
2. Seluar Rizq - sehelai
3. Seluar anak Tina - sehelai
4. Baju Tina - sehelai
5. T-shirt hubby - sehelai
6. Seluar aku for weekends - 2 helai
7. Baju aku - 3 helai
8. Baju member aku - 3 helai
9. Kasut member aku - sepasang
10. Most of all.. aku dapat PENAT!!!

Tengoklah gambar kat bawah nie....


Macam pasar borong


Q yang panjang dengan cashier yang slow...

OK! Now back to work babe!!!


10 comments:

Sastri said...

wuih... banyak nyer shopping... bila sale kat jusco ni? bukan ke dah abis ke? ke baru mula?

blackpurple @ jowopinter said...

Itu untuk dipakai Raya nanti ke? He he he!

Alinlai said...

waduh waduh.... sakan sungguh nooo sampai ambik half day leave tu :) rasanya ni bkn untuk rayakan? sebab raya lama lagi ke ke ke

PuteriSatu said...

weh..aku pi gak semalam...tak serempak ko aar...rugi tul..tuh aar ko tak roger-roger aku dulu..klu tak leh jumpa...tapi aku pi dah tengahari kul 1 sampai sana...tak lalu aku nak beli...manusia punya ramai ya amat...Q berlengkor2....last2 aku pi Hush Pupies beli stokin huby aku...n pegi Isetan beli baju Aqilah ngan pelampung....bis citer..dah tentu tak dak owang..huhuhu...hilang kisah shoping jcar day...

.:HalogAmora:. said...

sedih sbb x dpt join! huwwwwaaaaaa..

masa aku ty budak cashier ari tu depa kata sale start 27/7 x pulak bg tau ada member's sale sablom tu....

hv a pleasent weekend mar.

sya said...

Itu yang kak sya tak suka pi beli brg2 masa sales ni... beratur panjang dan yg paling sakit hati bila ada yg potong Q...

13may said...

tu diaa...hehhe hehhe

Mummy Rizq said...

sas - hari tu baru start for members. boleh tahan gak la. tapi not for office wear. tak best..

BP-ada lah sesikit utk raya hee.. hee..

lyn - kita kena buat persediaan awal tau..

puteri - alaa.. time pukul satu tu aku dah balik dah.. dah rasa nak pengsan bersesak sesak dari pagi..


halo - hang saman jer budak cashier tu sebab kasik maklumat palsu...

kak sya - betul tu kak sya.. bab ptg Q ni memang ler saya pantang!

13 may - alaa.. ni mesti ko jeles kat aku kan!!

cikdinz said...

pompuan mmg suka situasi mcm ni...hehehee...

**KITE PUNYA** said...

Kalau JJ buat member day sale mmg selalu penuh tak kira kat branch mane

Saya harap tak kisahkan kalau link add nie ke blog saya

Enal@nannie