Friday, November 14, 2008

POST - TEAM BUILDING

Masih ke bz an... Just nak post a few pictures...


Nampak tak siapa yang tengah membawa plastic tu??? Hee.. hee.. ni teambuilding ker soping??



Malam... lepak minum minum ngan kengkawan...


Pose lain sket......




Beakfast!!




Haa.. haa... kena jadi model jap malam tuuu.. Kena pakai baju budak sekolah... Budak sekolah dewasa!




Ni kena wat marriage proposal....





Nampak tak yours sincerely kat belakang tu??




Hee.. kelakar rasanya!!!
Thats all folks!

























10 comments:

NONIE AZIZ said...

Ni gi teambuilding ker gi makan hangin ni...pstttt...keje kosong ada tak?kekekeke

simah said...

dah pakai baju budak sekolah tu..suara hang pun hang buat mcm budak budak jugak tak? dah la suara hang lemah lembut gemalai!

apa khabaq? sori la lama tak hop hop.. tak sempat esp lepas anak aku kena masuk hspital..hang sihat?

13may said...

tu la..nampak cam shopping saja :P

aNIe said...

MR...tu shopping namanya...shopping sakan tu...hahahah

cikdinz said...

cehhh...lebih shopping dari team building...hehehee...

sya said...

Yang ni sambil menyelam minum air ni

HappyIrfa said...

salam mr..
budak sekolah yg dah jd mak budak hehe..

Pp said...

:-) mummy rizq

meriah shopping nampak! jalan pun tersusun mcm model jer bila bawqa beg plastik berat tu hehehe

nampak remaja la pulak bila mummy pakai school uniform tuh!

IBU said...

Cute pakai baju sekolah. Tapi tu uniform sekolah swasta tuh! Tak pun sekolah kat indon. hehehe...

Banyak backtrack baca previous entries... terlalu lama ketinggalan bot.

This ex-maid of yours, Tina - cam mana rupa dia? Ntah2 same person with sis in law's ex maid. Nama Tina juga. Pun cam tu jugak.

Tak per,may be ada hkmahnya.

Stay cheerful as ever!

Mummy Rizq said...

nonie-actually makan angin yang lebih... hee.. hee.. keje kosong? alaa... mana ler company aku mampu nak bayor gaji tinggi cam gaji ko tu!!!

simah - suaraa?? ketaq lutut kat atas pentas tu hang tau! aku alhamdulillah sihat...

13 may- nama lagi pompuan kan!

kak lady-kat sana apa lagi..memborong corelle ler.. melengkapkan set set yg blom lengkap.. haa.. haa...

cik dinz - tu ler.. jgn nak bawa org pompuan g teambuilding kat langkawi.. lain jadinya..

kak sya - dah terlebih minum air!

irfa - yer lah! tak senonoh kan!

pp- jiwa kena sentiasa remaja.. hee.. hee... pp lah che'gunya!

ibu- hi ibu... lama nya tak nampak. ingat dah luper! yea.. itu baju sekolah budak budak kaya sekolah private! hee.. hee.. tina ni dia kurus, tak piutih snagt dengan ketinggian lebih kurang 1.58m. aa... sama tak????