Wednesday, May 03, 2006

A short update





Lately ni aku banyak kerja. Nak melawat & meninggalkan komen kat blog kengkawan pun dah tak sempat. So yang sempat cuma upload gambar nie. Let the picture speaks. gambar gambar waktu melawat zoo melaka ahad lepas..

17 comments:

Syikin said...

MB, jgn marah ya..gambar awak ni drp jauh sekali pandang mcm iras wati elite tu..

bestnya jalan2 kat tpt org..

marlinabaharom said...

syikin, bukan awak sorang.. ramai yg cakap cenggitu. tapi real life tak sama rasanya....

alinlai said...

ha ha ha....watie elite? cayoo la achik...ehh dah tengok gambar2 Kud*t? Teruja tak?

marlinabaharom said...

lyn-memang teruja. tapi yg lebih penting aku nak tengok gambar abg bulat & hang....

alinlai said...

he he he...kena mai sini la or bila2 balik sana kita dating ekk baru perasan...budak kecik tu tido rasanya mami & daddy yang enjoy kat zoo tu :)

MAMARISYIA said...

nampak bertambah slimlah sekarang mar...bagilah tips...badan mencanak naik ni!!jelesnya...banyak binatang kat zoo tu?

atehlaila said...

zoo? aduhh..letihnya. Kalau tak der anak, ko rasa..ko boleh masuk tak zoo tu dlm usia sekarang??

marlinabaharom said...

MR-itu cuma camera trick.. ko jgn terpedaya..he..hee..

ateh-ko tak nampak ker aku enjoy masuk zoo? anak aku jer tak suka. bosan sampai tertido!

Pnut said...

lama dah tak bawak anak pegi zoo, lps ni nak bawak le...dulu bawak dia kecik lagi...skrng dah besr mesti byk benda dia nk tgk..

Kak Lady said...

marlina...akak pun sokong syikin...memang first tengok...ade iras2 lah...tapi...jgn le ikut perangai dia kot...heheheh

marlinabaharom said...

p-nut - najmi mesti suka gi zoo tu. rizq yg blom tawu bercakap pun, suka... yg dia tawu cuma bunyi tiger or lion jer...

kak aldy - insyaalah tak akan terikut perangai dia.. semoga dijauhkan kak lady!

Arena said...

best tak zoo melaka tu?

marlinabaharom said...

arena-zoo melaka tak sebesar zoo KL.. tapi good enough for a first timer cam rizq.. ada trem but we opt to jalan kaki... baru thrill!!

Hot Mama said...

Bestnyer the whole family g lawat Zoo Melaka. Mana lagi best Zoo Melaka or Zoo Negara?

marlinabaharom said...

hot mama-susah nak compare coz gi zoo kl waktu sekolah dolu-dolu.. which was like..erm... 2 decades ago?

Syikin said...

mb..bila nak update? dah bersawang blog ni :)

Anonymous said...

ke ke ke...busy sungguh member sorang ni...gambaq zoo juga yang muncul kalau buat lawatan ke sini :)

-lyn-