Monday, October 30, 2006

Ana Sudah Pulang Laaa....

Assalamualaikum...

Sajer nak memaklumkan pada semua yang aku dengan rasminya dah masuk opis ari nie. Tapi biasa lah kerja banyak. Tak boleh nak update sangat.

Overall raya was a good one. Cuma penat sebab umah in-law tak putus putus orang datang. But it was fun!

Birthday Rizq pun ok. Cuma Rizq tak nak potong kek & menangis waktu orang nyanyikan lagu Happy Birthday. Agaknya dia takut & pelik naper la orang ramai ramai kerumun dia then nyanyi kuat kuat. Hee.. hee...


Ok lah. Gotta get back to work. I will update with Raya & Birthday photo soon (hopefully).

Till then.. taa..taaaaa.....

9 comments:

Ayu said...

selamat hari raya MB.. aku last week lagik dah keje :)
aku sabo menantikan gambo2 raya mu itu hehehe

alinlai said...

wah...sudah keje ye? sama la kita... hari ni keja baca suratkhabar & baca blog boleh? ke ke ke...mood raya masih menebal...isk malasnyaaaaaaaaa tolong tolong

marlinabaharom said...

ayu-wei.. org last week sibuk beraya! naper ko plak dah keje?

lyn-adusss.. tak berpeluang sgt today sebab sibuk. kata nak kol???

simah said...

selamat pulang dari raya... tak sabaq tunggu gambaq raya hangpa :0)

alinlai said...

itulah punya sibuk berjalan memang tak call sapa pun...balik bulan 12 ni free sikit, ada plan nak pi bkt beruntung tu...bleh pi beruntung nasib kat umah achik kot?

Syikin said...

salam,

selamat kembali bertugas MB.

tak sabor nak tgk gambar2 raya MB. saya tak de gambor..percaya tak? amik gambar anak2.sabor jeklah, gelap..huhuhu

.:HalogamoRa:. said...

meriah wei blk melaka? best cuti kan cam malas nak kije he he

ibuVouge said...

selamat hari raya..
wah bz sungguh ko..cepat la update (heheh..aku pun sama saja je nak cakap kat ko, tulis asyik dlm draft je)

blackpurple said...

Hari ni dok melawat dari satu blog ke satu blog...kira beraya la gak kan... hehehe