Thursday, October 19, 2006

DAM DAM DUMMM...

Assalamualaikum.....

Pagi ni aku rasa ceria... boss dua dua belum masuk lagi. Sorang sakit peyut.. sorang lagi malam semalam dinner abis lambat, so pagi ni dia lambat masuk ofis. Aku??? Apalagi.. merayau membaca blog orang ler!

Rata rata blog yang aku baca semua dah buat last entry before bercuti hari raya. Masing masing happy sebab nak balik kampung. Yea laaa.. sapa yang tak hepi dapat balik kampung jumpa dengan ibunda & ayahanda terchenta kan!

Malam tadi aku dah start packing baju hero kecik aku yang sorang tu. Hubby kata still awal nak packing, tapi aku kata better awal rather than nanti kemas last minute.. itu tak ada.. ini tertinggal! Issshh.. lagi fening kepala kan!

Tak der benda sangat nak diceritakan. Aku akan balik ke Teluk Intan this Sunday. Then tengahari first hari raya, aku akan bertolak ke Melaka rumah mertua.

Aku plan nak buat birthday party Rizq on Thursday nite (3 hari raya). So for those yang kebetulan ada kat Melaka, aku jemput datang. You can email me at marlina@affinsecurities.com.my and give me your handphone number.

All Are Wellcome...

Lastly, aku nak menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf kepada rakan blogger sekalian. Andainya ada terkasar bahasa sewaktu aku meninggalkan komen, atau ada yang terasa.. maafkan lah aku.

SELAMAT MENYAMBUT SYAWAL

10 comments:

Kak Lady said...

Marlina...SELAMAT HARI RAYA juga buat marlina sekeluarga..Bermaafan kita bersama ye andainya ade tersilap bahasa...terguris perasaan...

Eh! Melaka kat maner ye?

Arena said...

Salam Sis..
Selamat Hari raya ..maaf zahir batin..

marlinabaharom said...

kak lady-kat air keroh.. jemputlah datang

arena-selamat menyambut syawal...

maR said...

Akakkkk
Loorrr org ada kat singapore at the time... Tengok lah kalau larat drive ke melaka :D
Selamat menyambut eid 1427H , maaf dipinta kalau ada salah dan silap :)

.:HalogamoRa:. said...

ala lina i wish i could attend your son's b'day. tp mlm tu i dah balik KL la. Friday dah kilije maaaa.

apa apa pun selamat hari raya tu lina n family.

*wa blum packing apa pun, rumah pun blum kemas lagi* addduuuuhaaaii

Syikin said...

salam,

MB..selamat hari raya. maaf zahir batin ya terutama kalau komen saya menyinggung hati n posting2 entri saya yg kurang menyenangkan hingga tersinggung.

selamt harijadi Rizq..moga jadi anak soleh yg bijak n cemerlang dunia n akhirat.

p.s.dua2 bos masuk tk hari ni?

blackpurple said...

Salam eidul fitr' utk pn marlina sekeluarga ekk... Maaf zahir dan batin.

Sherin Almashor said...

MB, Selamat Hari Raya! Maaf Zahir batin. Nanti let me know bila u dah balik.. boleh kita raya togeder geder. :)

Anonymous said...

Selamat Hari Raya untuk MB sekeluarga..

Happy birthday untuk rizq jugak..

mira said...

Selamat HAri Raya, U balik Melaka? i will be in Malacca on 3rd Raya, aiyakk, too late i guess to inform u..