Monday, October 22, 2007

Baru Boleh Upload Gambar!

Raya stories have been told in my previous entry. So now here's the pictures!



Daddy & Rizq kat Muar, kampung nenek hubby on 2nd Raya





Hubby, bapak, mak, myself and Rizq on pagi Raya kat Teluk Intan

Sempat posing time tengah breakfast on first Raya

Muka tengah selebet sebab kena paksa bangun tidur

Kat Jusco Malacca on third Raya. Tempat favourite Rizq..

On a different note

Invitations are out (by email) for my open house cum Rizq's birthday party. But some emails bounced back to me: mira, gen2 merah & nin (so please provide me with your email address)

For puteri satu, I didn't have your email. Jadi tolong kasi erk!

For those who hasnt got invited, send me your email addresses ok!

HOPE TO SEE U GALS & GUYS NEXT WEEK!

20 comments:

Alinlai said...

:) allooooooo sakan depa beraya...

Cat Cat said...

Waduh, open house... Ni kalau Cath kat Mesia, awal2 dah Cath jemput sendiri beropen house kat rumah Mummy... HEHE.

rafiqaheliza said...

U, I dapat your comment mintak my email add. Here it is rafiqaheliza@gmail.com. Nak menjemput ye? Terima kasih ye...Hope I can make it and see you secara 'live' with Rizq.

rafiqaheliza said...

U, I dapat your comment mintak my email add. Here it is rafiqaheliza@gmail.com. Nak menjemput ye? Terima kasih ye...Hope I can make it and see you secara 'live' with Rizq.

Ibu Emir said...

aiyaa sori kawan..
my email faziatul-amira.mohd-salleh[a]my.ey.com or amirasalleh_82[a]my.ey.com... anyway, katak jugak yer di hari raya :p

.:HalogAmora:. said...

wooo hoo this year kita sama theme color la lina...hijooooo haha

abt the invitation...i wld love to accept ur invitation unfortunately due to prior engagement....acik x dpt nak pi...i have to company my MIL to kajang...ada sedara kawin.
However, i wld like to take a rain check on the next occassion host by you. ampuuuuun embak' :P

RaFFLeSiA MeRaH said...

raya sakan 3 branak ni ha...huhuhu....slmt hari raya, maaf zahir & batin...

PuteriSatu said...

aku suka tengok gambar rizq duduk bersila sama nenek ngan atok ngan ko ngan hubby ko tuh...baiknye tengok si rizq tu...cam anak teruna melayu terakhir gitu....muahahahha...

rizq mesti dapat ruit raya ribu riban kan..kan..??

cikdinz said...

tak jemput pun. minggu depan ke...

blackpurple @ jowopinter said...

Dah sampai Muor tak singgah rumah ekk.... :D

The Singa said...

waaa..bertembung la open house ko ngan aku..bagus ni..masak lelebih utk rumah sini skali yer

simah said...

happy soon to come birthday rizq! apa la mama kesayangan dia nak bagi as a birthday gift yek? dah berapa tahun mamat ni ina?

Mummy Rizq said...

lyn - tentu beraya sakan.. setahun sekali la katakan!

cat cat - tu laa... terlepas lah cat nak makan nasi minyak nie..

rafiqa - i've send the invite.. so r u coming??

Mummy Rizq said...

mira - aduss.. ni ceman email sendiri pun bleh salah nie? hee.. hee..

green - yeszer..! green cantik kan! tak per lah kalau tak bleh datang... but my next occassion would be..ermmm.. next year??

RM - selamat hari raya jugak.. ko dtg tak umah aku nie?

puteri satu - dia memang lah anak melayu teruna terakhir sebab kat kg tu dia paling kecik . semua dok kerumun dia laa..

Mummy Rizq said...

cik dinz - eh! jemput lah datang. kasik email address. 28 oct nie..

BP - tak jemput punnn...

mama singa - bleh..bleh.. nanti aku pos kat ko k!

simah - mummy was planning to give rizq alaa.. computer bebudak tu for his 3rd birthday. rizq ni ganas sket so kena carik mainan yg heavy duty!

sya said...

wah bila nampak rizq pakai baju Melayu camtu dah macam org bujang teruna... hensem nampak

Mak Su said...

mummy rizq - mak su ucapkan selamat panjang umur untuk rizq ya... sori, tak dapat nak kasik emel.

Arena said...

Huhuhu,
sis aku pon pakai hijau tahun nih hehhee..

mimie said...

kak...just nak tanye , kg nenek hubby akak kat muoo tu area maner ek ? mimie pon org muoo gak neh

Mummy Rizq said...

kak sya - hensem yer? like mother like son.. hee.. hee..

mak su - thanks mak su. tak apa lah kalo tak dpt kasik email address. no problem..

arena - hijau? sekufu lah kita yer...

mimie - kat jalan sulaiman depan petronas. tak jauh dr the store..