Tuesday, October 30, 2007

It Was Fun!!

Ermm.. baru hari ni masuk kerja. Semalam cuti mengemas rumah. Membasuh apa yang patut after Sunday's open house. Overall it was a fun one.

Rizq was so happy celebrating his birthday. Getting so much of presents.

Special thanks to my blog friend.. Rafiqa! It was the first time we met. Terima kasih sebab sudi datang. The pressie was so creative! We luv it very much!! Sorry lah kalau ada yang terkurang layanan atau sebagainya erk.. Jangan serik pulak. Hope that was not the first and the last that we can meet...ok!

Since it was my first day of work this week, banyak kerja yang bertimbun atas meja.

In the meantime, enjoy some picturse taken on Rizq's 3rd birthday..




Rizq with his cousin from Teluk Intan


Blowing the candle... with me muka tertutup sebelah sebab baru potong rambut

Posing posing depan birthday cake


One of the birthday present.. Rizq in action!
Opening birthday present.. khusyuk!


The birthday cake


Rizq with mak long (my eldest sister)

Lagi depan present yang mummy & daddy kasik (perasan tak pembalut tu sama jer coz mummy & daddy nak save budget..hee..hee)


Dah besar kan Rizq!

Haa.. ni mummy kasik.. beli kat Toy City..

OK lah all. Gotta go now. Chiowww.....!!!



17 comments:

Alinlai said...

kejap je kan...dah 3 tahun mamat kecik ni :) Hepi B'day Rizq panjang umur murah rezeki insyaAllah

mama ranggie said...

hepi besday to ur son..sebaya ler ngan anak mama ek..3 thun...

Sastri said...

waaa... bestnya jadik Rizq... banyaknya pressies... sedapnyer choc cake tu...

Mama Risyiariana said...

hepi belated tu Rizq...jeles tak dapat nak sibukkan diri kat situ!!

idham said...

heppy birthday to Rizq....:-) best tu banyak presents.....pakcik idham paling suka set drum tu hehehe....pinjam leh?

umpang lalu na tegur mama rizq sat na...:)

mama rizq, very nice hair style!

idham

sWeEt mAMa said...

salam kenal mama rizq....

dah lama skodeng ur blog...so cute...boleh link ur blog?..hehehe...

suka sangat tengok mama rizq....u r look so pretty:))

Mak Su said...

amboi.. hensemnyer anak bujang dia... happi besday

blackpurple @ jowopinter said...

Dah jadi anak bujang pun Rizq! :D

Mummy Rizq said...

lyn - thanks lyn. bila nak sampai ke bkt beruntung?

MR-ooo.. sebaya yer! bleh lah berkawan nanti..

sas-nak ke chocolate cake tu? ada lg dlm fridge.. hee...

Mummy Rizq said...

MamaRisya-tu ler.. kalo ko dtg lg meriah!

pakcik idham (kelakar rasanya)- meh lah main drum sesama.. tu tok ma yg kasik drum tu...

sweet mama-u r welcome to link my blog.. thanks for the compliment!

mak su - ensem yer... ragamnaya tuhan sajer yg tahu!

BP-mestilah dah jd anak bujang.. nak lawan uncle BP!

Kak Lady said...

Happy Belated Birthday buat Rizq...moga rizq nanti akan membesar menjadi anak yang soleh & menjadi kebanggaan mummy...

Banyaknya hadiah...hehehe...mesti dia seronok...

Anyway...akak baru baca entry mar yang lepas...AL-FATIHAH buat yang pergi...

pB said...

Happy Belated Birthday Buat Rizq ..

Nanti besar , jadi anak yang soleh , suami yang penyayang , dan daddy yang penyabar ...

hi hi ...

antie pB doa in advance

Bila nak lunch sama nie???

sWeEt mAMa said...

mummy rizq....
rizq lahir same year with my doter lahh....
she became 3 years old last May...hahaha...tak terasa kan bebudak dah besar ni.
U masih convey nak 2nd baby ke?..sabar2 lahh yea, I pun lambat gak nak lekat ni..uihhh..ke situ pulak. kekekeke....

Mummy Rizq said...

kak lady - saua pun berhharap rizq akan membesar menjadi anak yg soleh & bergunaa... TQ

PB-ko mai datang KL laa.. aku belanja!

sweet mama-yea lah.. same age. bleh kawan tama tama kan... blom ada rezeki for the 2nd one..

The Singa said...

sengih kemain dia depan kek yer..

hepi belated besday utk rizq

13may said...

hepi besday rizq :)

cikdinz said...

hepi besday rizq.
sorilah, uncle tak dapat dtg.