Monday, October 01, 2007

Cuba TEKA!

Soalan 1

Semalam adalah sessi cuba mencuba membuat biskut. So cuba you all teka biskut apa yg aku buat semalam? Gambar seperti diatas...

Soalan 2

Apa yang Rizq maksudkan bila dia kata "Rizq nak geber madonna?"

Teka.. Jangan tak teka,,

22 comments:

Alinlai said...

Jawapan:

1. Biskut Love is CINTA [ke ke ke...]

2. Uiskkk takkan kenai madonna tu? bukan madonna tu artis zaman mak Rizq ka? [konpiusssssss la plak...]

kwang kwang kwang.....

Cat Cat said...

Answer:

1. Biskut kelapa in heart shape (duh)... HAHA!

2. Nak raba madonna kot... KEKEKE!

mama ranggie said...

rasa2 mcm biskut kelapa jer...????ni yg jeles ni,ramai dah buat kuih ni..kiter jer belum ado maso...hik..hik...

mimie said...

tang biskut tu tak dapek la den nak teka . tp tang rizq tu rasanye nak beger mekdonel kot. ahakssss

Yours Truly ... XOXO said...

wahh jeles jeles...!!! tak sempat2 lagi nak buat kuih raya ni...uwaaa!!! ;P

erk?! geber madonna??apekah itu?

Apple Pie said...

1. butter cookies in heart shape sebab ko takde acuan lain dah selain heart shape akakakakkakaka

2. dia nak gambar madonna kot

Arena said...

Kuih raya?!! cayalah sis..
hhmm berger mekdonel kot..

Mak Su said...

biskut nestum kot, gambar madonna kot?

Mummy Rizq said...

haa.. haa.. sonoknya tengok u all semua teka. ada yg betul & ada yg tersasar...

tak per.. esok aku kasik answer okie!!

13may said...

esok ajer la mai tgk answer dia...huhhu

ajzie said...

hihihi geber madonna? konpius gaks nih..... sampai ke madonna... nih

Zakiah said...

sajer jer pompuan ni

biskut tu nama diabiskut kelapa

rizq? aduh konpius ah tapi yang pasti bukan pasai madonna. Mesti benda lain...hahahha. lawak la budak ni

N|i|N said...

Err....biskut oatmeal cookies & beger mcdonel la tuuu....

Rajin buat kuih? Aku yg surirumah ni pun biskut tunjuk je hahahaha!!!

Yatie said...

mula2 tak dapek nak teka .. tapi bila baca jawapan org, aku rasa pun mesti burger mcdonald .. kalau tak, takkan le dulu pilot jadi toilet ... rizq .. rizq .. lawak sungguh anakmu ini ..

Kak Lady said...

Hahaha...beger mekdonel jadi geber Madonna...comei betul...hehehe

Dah buat kuih ke mar...macam biskut kelapa aje...kalau betullah biskut kelapa...sedap tu...feveret akak tu... :)

Mummy Rizq said...

isshh.. korang ni semua terer terer laa...

JAWAPAN 1
Betullah tu. Biskut kelapa. Hubby kata sedap 7 rapuh. Cuma kurang manis sket...

JAWAPAN 2
Yea... Anakku seorang itu nak makan Burger McDonald. Tapi cakap still terbalik jugak!

cikdinz said...

nak jawap....

jawapan 1 - biskut hangus...

jawapan 2 - dia nak lepak dg madonna..

Mummy Rizq said...

cik dinz - alaa... malu ler. memang terhangus sket tu...

Yours Truly ... XOXO said...

hahaha alaaahaaii ape sal laaa beger mcdonald jadi geber madona pulak tuhh... ehehehehehe

Ibu Emir said...

err.

1. biskut nestum

2. Rizq nak geletek madonna.. (apahal lak kan ??) confuse.. sape ajar die MAdonna?

RaFFLeSiA MeRaH said...

dua2 soklan x tau nak jwb...hehehe, sila2 menjwbnya yerrr....

Zakiah said...

hhahaha kan betul bisukt kelapa...tak leh tipu tokey bakeri tau! kikikik. NWay hebat la rizq ada kamus dewan baru rizq nampakneyr nih