Wednesday, April 16, 2008

Update Sikit

Ada org dah komplen, blog aku dah berabuk.. Lama dah tak update.

Aku bukannya apa. Memang teringin nak update blog and memang teringin nak melawat blog kengkawan semua. Tapi masa tak mengizinkan. kerja memang tengah banyak. Rasa tak cukup masa 8 jam kat ofis tu....

OK lah. Cerita sesikit jer dulu. This month baru lepas dapat bonus. Tu yang sibuk sangat sebab aku kat HR. Buat payroll plak tu. Macam macam kena buat. Dah dapat bonus tu, banyak plak pertanyaan kena jawab.. Baru habis buat bonus, now this month kena buat increment pulak. Bukan setakat increment, arrears lagi.. Fening... fening.. Tapi time dapat nanti best lah.

Last week sempat balik ke Melaka sekejap. Hubby ada course kat Grand Continental. Aku pagi Sabtu tu lepak kat rumah jer. Tengahari hubby balik, baru keluar. Since next week is my birthday, dapatlah advance birthday present dari hubby. Blom sempat nak amek gambar. nantu lah kalo ada masa aku tunjukkan apa yg hubby kasik....

OK lah. Dah pkl 2. Nak kena start kerja balik...

I will visit your guys and gals blog when I have the time....

Miss you all semuaa... mmuuaahh...!!

11 comments:

NONIE AZIZ said...

sib eikkk...nape aku tak sibuk ha? muahahahahah

Mummy Rizq said...

nonie - aku nyampah kat ko!!!!!!!

pakpayne said...

mummy rizq..:)

i understand sangat2 ...ad musim HR bz....!!!

Banyak ka bonus??

pp

Mummy Rizq said...

pak payne - leh laa dapat kancil baru sebiji.. haa.. haa..

Alinlai said...

:) slmt sibuk2... oklah kalu sibuk2 lepas tu bleh kuar kancil satu

een said...

woo..lebat la makcik..riban2 tu..ponek pon xpe..ek chik

Akinol said...

See Please Here

PuteriSatu said...

bonus? increment? arears? yuuuhuuu....bila nak banjer aku makan kat maju junction pun jadi aar...huhuhu...

cepat aar aku nak tengok adiah papa riz kasi...

citer riz plz ok...aku dah kerinduan dengan citer dia nih...

pakpayne said...

uiks.....banyak tu bonus!!!

congrats.....alhamdullillah...!

Sastri said...

waaa... banyaknyerrr bonusss... Mar, belanja sas mamam Mar... :D

Mummy Rizq said...

lyn - sibuk = penat laaa.....

een - cam tu lah... nak hidup skang ni bukan nya senang kan...

puter - ok.. nanti one day aku amek coti, aku banjer ko kat maju junction k.. tp malu lah nak ckp. aku blom pernah menjejakkan kaki ke situ.. hee...

pak payne - alhamdulillah.. last year mkt bagus. bleh lah dapat best sket bonus tu...

sas - bleh.. cakap jer. sas nak mama kat maner????