Wednesday, April 30, 2008

SELAMAT BERCOTI SEMUA...

Olllss....... Selamat Bercuti Semua. Esok apa plan kengkawan?

Aku esok maybe tak kemana. Friday aku akan sambung lagi cuti aku. Sebabnya??? Hubby ada golf. Tapi aku nak ke Bangsar Village II. Nak shoppingggg!!!!!! Yes! Yes!!! FJ Benjamin ada warehouse sale.

The last round aku beli La Senza bebanyak & Guess handbag... Memang worth it. Worth sesangat... Bayangkan kalau nak beli kat kedai time tak sale. Memang bengkok makcik. So ni aku nak gi lagi nak borong La Senza lagi. So sesaper yang nak beli memang aku advise, gi lah Benjamin Warehouse Sale ok!

So.. till next week.. mmmmmmmmmmuuuahhhhhhhhhhh!!

7 comments:

een said...

shoping jgn x shoping chik...terapi mata & jiwa tuh..kwang10x

een said...

shoping jgn x shoping chik...terapi mata & jiwa tuh..kwang10x

Zakiah said...

ish tak pernah dengar pun..kat mana ni. Cietr la sket...

Eh boleh jugak ko recognise aku eh dalam tv :P

tak mo autograph ke

Cat Cat said...

Selamat Hari Buruh, Mummy...

Alinlai said...

ohhh sambung cuti rupanya :) selamat shopping dan selamat bercuti sakan

atehlaila said...

Achik..komen aku tak sama dgn topik yg ko tulis ni...taoi, aku suuuka sangat sebab anak bujang aku lahir sama dgn hari lahir hang...Sekali lagi, aku ucapkan, selamat Hari Lahir
marlina Baharom..ko sahabat aku dari dulu dan selamanya...

Bila nak jumpa MUHAMMAD MUADZ ADZIM?

Mummy Rizq said...

een - yea betul! seharusnya ada selalu selalu terapi cenggini..

zakiah - dah terang terang nama zakiah zainol.. mesti aku leh cam. apa lagi muka mr anon tu ada...

cat - selamat jugak for you cat!

alin - ermm.. seronok sungguh bercoti!

ateh- ko pun tetap akan jadi sahabat aku selamanyaa.. insyaallah this wiken aku datang tgk muadz!