Monday, April 21, 2008

A YEAR OLDER


Alhamdulillah.. Allah masih memanjangkan umur aku untuk menikmati ulang tahun hari lahir aku tahun ini.

Kat atas tu advance birthday present yg hubby kasik last week (sila abaikan gambar tangan berbulu itu.. hee.. hee..) Amacam.. cantik tak???

Hubby baru balik dari Medan semalam.. main golf lah apa lagi! So last wiken aku cuma bawak Rizq jalan jalan kat Great Eastern Mall waktu petang Sabtu, coz pagi tu aku terpaksa datang kerja. Sabtu pun kena kerja! Sebabnya?? Dah tak cukup Monday to Friday nak settlekan kerja lagi.. Hopefully this week bleh relax sket......

So to all... Selamat bekerja!

Additional Info (Noon)

Received this from hubby....

Mmmmuuuaahhhhhhh...!!! TQ dear.....




14 comments:

Cat Cat said...

Eh Mummy,
Cath pun ada rantai tangan camtu jugak.. Masa Cath kahwin dulu, my brother and his wife gave it to me as a wedding gift.. Nanti Cath tunjuk dalam blog ya.. minus the bulu tangan lah... Hehehe. Jangan mare ya, joking only, ok...

een said...

wow...dpt bracelet tu..cayala chik

Sastri said...

happy birthday Mar... semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu...

nak kek, nak kek... :p

pB said...

salam


happy belated besday


untuk dpt suami romantik gini ....



wa jeles youuuuuu ....

KV said...

wah, marveles nya adiah besday.
Happy besday mar! Moga pjg umuq dan murah rejeki. Amin

PuteriSatu said...

bertuahnya ko...rantai tangan tu lawa aar...bunga tu...adeeehh syoknye dapat....apapun epy besday...hari ape besday ko???

aku nak kasi adiah...ala apala sangat adiah dari aku kan...hubby ko beri adiah memahal seme...wekekeke...

angah said...

hepi besday to youuuuu
hepi besday to youuuu
hepi besday to mama rizq
hepi besday to youuuuuuuuuu

many many happy returns yek....

simah said...

happy belated birthday! semoga panjang umur..murh rezeki...


aku baru ja nak kutuk bulu hang... dah hang mention sendiri! cehhhhhhhhh


:0)

HAPPYIRFA said...

salam mb..
hepi besday to u
hepi besday to u
hepi besday to u marlina
hepi besday to u

semoga pjg umur dan murah rezeki.
dan gembira selalu

Alinlai said...

hepi b'day Achik... insyaAllah panjang umur dan murah rezeki sokmo :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

eppy bday...sonoknyer dpt hadiahhhh...rantai tgn lg..teringat pllak rantai tgan btal sembahyang time nikah dulu...

.:HalogAmora:. said...

marrrrr.....!!! HAPPY BELATED BIRTHDAY.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY HAPPY HAPPY.... HAPPY BIRTHDAAAYY TOOOO UUUUUUUUUUUUUUUUU MUAAAHHHH!

NONIE AZIZ said...

hepi besday sis...moga dimurahkan rezeki ko sekeluarga...aku nak minta baba bagi mungela...

Kak Lady said...

Happy Belated Birthday Mar...wah!! cantiknya...best dpt hadiah dari yang tersayang kan...

Semoga dimurahkan rezeki & di panjangkan usia