Tuesday, July 18, 2006

Sembang Pagi

Di suatu pagi yang hening.

Waktu: 8:00 pagi

Tempat: Bilik tidur utama

Pelakon: Suami & isteri

Isteri: Yang, u tau tak.. menurut kajian, lelaki ni kalau sebelum kawin, kentut boleh tahan tahan, tapi lepas kawin jer... semua lepas!

Suami: Kajian... mana u baca?

Isteri: Adalaaaa.....

Suami: Alaa.. Pompuwan pun sama gak.

Isteri: Mana pulak? pompuwan mana ada kentut kuat kuat depan suami?

Suami: Memang pompuan tak kentut kuat.. tapi...

Isteri: Tapi apa?

Suami: Tapi... pompuwan lepas kawin selamba derk ajer korek idung depan suami..isshh.. geli I!

Isteri: Tak per.. AIMAN tak kisah.....

26 comments:

Junita said...

I pun slalu korek hidung dan kentut kuat kuat depan hubby. Dia dengan slambanya lawan balik. Ahaks….

marlinabaharom said...

junita-eloklah tu... sehati sejiwa..muaahahaa...

Moon® said...

Hahahahaha... at least korek hidung tak dek bunyi yang mengerunkan cam kentut tu kalau tak de bau tak pe gak.. kalau tidak boleh fengsan woh.

.:HalogamoRa:. said...

dr start dating sampai la ni, wa x pernah korek idung dpn husband tpppp kentut kuat kuat tu perkaraaa biasaaaa morning storm! normally if i do tht infront of him he will smack my butt haha

ontahsapo said...

takkan nak kentut depan mak mertua, takkan nak korek idung depan boss, depan suami isteri ok lah, tiada rahsia antara kita kan..? erkk..!!

simah said...

hahahahahahaahahahhahhha

marlinabaharom said...

MOON-TAPI KAN SELALUNYA KENTUT YG BERTBUNYI MESTI TAK DER BAU.. YANG BUAT KEJE SENYAP SENYAP TU PULAK.. BAUNYA..YA AMPUUNNNNN!!!

HALOGAMORA-WA LESPEK LAH SAMA LU. X PERNAH BUANG BIJIH..

OS-SESUNGGUHNYA KO AMAT BENER...!!!

marlinabaharom said...

simah-muaahaahaa.. apa kau x pernah buat kerja itukah?

MAMARISYIA said...

Ini dikatakan menepati tema tahunan...lelaki kentut perempuan korek muahahahah

marlinabaharom said...

MR-siol jer kau. mesti kau pun seangkatan ngan aku hee..hee...

ailin...in aalborg said...

eh, mana ada. my hubby, sebelum kahwin dah kentot mengentot depan I. Dah le tu, ada kentot competition lagi ngan kekawan dia.
As for women, my BIL selalu cakap, kakak I, walaupun tak kentot kuat, dia selalu buat SILENT KILLER (bau lebih hebat dari bunyi.)

Sherin Almashor said...

hahahahaha..kelakar la..sebenarnya gitu maksudnya dah mesra. Bagusla but kekadang tu tak tahan kan..:)

marlinabaharom said...

ailin-waaa.. good lah imad! very honest..hee..hee..

sherin-ni dah kes terlebih mesra. siap kutuk mengutuk lagi!

.:HalogamoRa:. said...

i PUN tinggal kat bukit gak...tapi bukit antarabangsa.

.:HalogamoRa:. said...

bile plak tukaq skin nih? sana sini skin baru....musim skin baru nih...anyway it looks better.

marlinabaharom said...

halogamora-org bukit lah nampaknya kita nie. hee...he...

ni template baru MR yg tolong buat! cantikkan!

ibuVouge said...

hahaha
IV mmg tak penah korek hidung dpn huby, dia buat cam tu pun IV marah..
tapi kelakar la
err lawa layout MB

Hot Mama said...

I sampai sekarang tak buat benda-benda camtu depan org ataupun hubby! Kawalan control memang superb! hhahaha

Moon® said...

Wah lawa cat baru eh..

Mar jumaat isetan sale.. kalau nak mai sini. Ayu mungkin datang sekali kot..

marlinabaharom said...

IV-fuiyo..bleh kontrol yer. tahniah..tahniah.. layout MR yg buat!

HM-ni pakai remote control ker apa? dah brapa lama kawin?? hee...

moon-going to Isetan KLCC after work. Panjang sket masa. U all nak gi bila?

furbycutee said...

wahh...rahsia sudah terbongkar lepas kawen hehehe

ninest123 said...

ray ban sunglasses, tiffany jewelry, louis vuitton outlet, nike air max, louboutin shoes, louis vuitton, nike free, oakley sunglasses, burberry, louis vuitton, tiffany and co, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, louis vuitton outlet, prada outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, longchamp pas cher, nike free, replica watches, cheap oakley sunglasses, prada handbags, chanel handbags, longchamp outlet, ray ban sunglasses, louboutin, air jordan pas cher, oakley sunglasses, gucci outlet, nike roshe run, ugg boots, nike air max, uggs on sale, longchamp outlet, nike outlet, oakley sunglasses, air max, ugg boots, kate spade outlet, jordan shoes, replica watches, longchamp, louboutin pas cher, michael kors, ray ban sunglasses, sac longchamp, christian louboutin outlet, louboutin outlet, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

converse pas cher, burberry, michael kors outlet, ugg boots, tn pas cher, michael kors, hollister pas cher, ugg boots, ray ban uk, kate spade handbags, new balance pas cher, coach purses, burberry outlet online, hogan, mulberry, michael kors, sac guess, nike blazer, michael kors outlet, hollister, nike air max, true religion outlet, michael kors outlet, vans pas cher, vanessa bruno, nike air max, oakley pas cher, lacoste pas cher, nike air max, ray ban pas cher, hermes, coach outlet, true religion jeans, air force, abercrombie and fitch, nike roshe, north face, north face, coach outlet, lululemon, replica handbags, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, true religion jeans, timberland, michael kors outlet, ralph lauren uk, true religion jeans, michael kors

ninest123 said...

hollister, babyliss, iphone cases, chi flat iron, giuseppe zanotti, nike roshe, oakley, herve leger, bottega veneta, new balance, abercrombie and fitch, wedding dresses, nike air max, reebok shoes, vans shoes, mont blanc, hollister, timberland boots, hollister, iphone 6 plus cases, longchamp, iphone 6 cases, jimmy choo shoes, louboutin, mac cosmetics, baseball bats, p90x workout, ralph lauren, insanity workout, north face outlet, beats by dre, instyler, soccer shoes, north face outlet, iphone 6s plus cases, nike huarache, nfl jerseys, nike trainers, nike air max, ferragamo shoes, ipad cases, asics running shoes, lululemon, iphone 6s cases, celine handbags, valentino shoes, ghd, iphone 5s cases, s5 cases, mcm handbags, birkin bag, soccer jerseys

ninest123 said...

links of london, toms shoes, juicy couture outlet, ugg,uggs,uggs canada, coach outlet, moncler, pandora jewelry, moncler, canada goose uk, canada goose, moncler outlet, moncler, canada goose, thomas sabo, karen millen, sac louis vuitton pas cher, replica watches, pandora charms, gucci, louis vuitton, converse, pandora charms, ugg pas cher, vans, juicy couture outlet, swarovski, bottes ugg, moncler, montre pas cher, doudoune canada goose, barbour jackets, canada goose outlet, ugg boots uk, louis vuitton, louis vuitton, wedding dresses, louis vuitton, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, moncler, moncler, lancel, supra shoes, canada goose outlet, hollister, pandora jewelry, canada goose, marc jacobs, swarovski crystal, moncler, ray ban, converse outlet

nora nor said...

I definitely love this site
http://www.kuwait.prokr.net/
http://www.emirates.prokr.net/