Friday, August 25, 2006

It's A BOY!

Congrats to Hot Mama!!!

Gave birth to a healthy baby boy yesterday, 7:28p.m.

Congrats again.

11 comments:

MAMARISYIA said...

yeay aku first!!!!nak hadiah? Alhamdulillah dah bersalin dah dia ko ada no. hp dia?

marlinabaharom said...

ada... ko nak ker? inagt nak gi lawat, tapi blom kompom gi. laki aku tak der ni..

Sherin Almashor said...

Tahniah HOt Mama!

Syikin said...

saya pun tumpang gembira. alhamdulillah. Tahniah HM

kasutVINCCI said...

congrats!!

mira said...

sape dah pi jumpe HM cepat laa post gambar, HM ni hubby die lambat norr post, i excited ni hehe. MB dah pi jenguk ke? kalau belum n cadang nak pi, send my regards ok

alinlai said...

hah...tak sempat 31 Ogos :) apa-apa pun tahniah kat HM, Achik dah pi tgk dia? Kirim salam Assalamualaikum dan Tahniah kat dia :)

Kak Lady said...

Tahniah pada Hotmama....moga dia & baby sihat sentiasa...Alhamdulillah

ontahsapo said...

wahh dah selamat ek... aku ingat 31st ni...

Syikin said...

MB, ada hp no. hot mama kan? blh email pd saya tak? widaad98@yahoo.com..tq so much :D

Syikin said...

salam..
MB, awak sibuk ke atau tak sihat?

risau plak tak de update terbaru..