Wednesday, December 13, 2006

Dua Hati

Sedang orang lain tengah kasik review pasal citer CINTA.. aku nak cuba beralih arah... hee..hee..

Ada tak sesaper kat sini mengikuti citer Dua Hati kat TV3 every Tuesday nite?

Aku dok ikut citer ni dari awal lagi.. lakonan Jue, Linda Rafar, Mustapha Kamal.. etc etc.. dah tak ingat.

Aku bukan nak kasik review citer tu.. cuma nak melepaskan geram pasal perangai B**OH bopren Jue tu malam tadi. Saper nama mamat tu heh! Aku pun tak tawu.. Its actually bukan B**OH.. just that dia telah membawakan watak yang teramat baik malam tadi. Linda Rafar pun patut dibagi thumbs up!

Scene waktu Jue, Linda & mamat ni tengah makan kat hotel. Si Linda ni cakap macam macam pasal mender yang dia buat ngan mamat ni (tunang Jue).. kengkonon nya puji lah Jue sebab mamat ni caring..so on and so forth... Sebenarnya dia nak memporak perandakan Jue & tunang dia...

Isshh.. menjadi sangat apa yang dia buat. Aku kat luar ni yang sakit hati. Hubby jadik mangsa!

28 comments:

Arena said...

heheh tak tengok sangat citer tuh.. pss nak congrats pasal dapat markah yg sangat tinggi utk appraisal tuh cayolah sis..

alinlai said...

tengok sikit jer sebab busy laundry ke ke ke emosi plak achik sorang ni ...

marlinabaharom said...

arena-tu ler.. cam tak caya plaks. ni tengah tak sabar nak tunggu bonus!

alinlai-tak tau la naper semalam teremosi.. kamarul jadi mangsa!

maR said...

Haaa nak ucap congratulation pasai appraisal....
Org tengok jugak sekali dua, tapi susah toi nak tengok tv with tia around, dia asyik turn it on and off... last2 tak tengok apa2 layan dia baca buku :D

marlinabaharom said...

mar-dapatkan adik sorang untuk tia so that she won't kacau you guys lagi..hee..hee..

Sherin Almashor said...

Tak pernah tgk lagi la MB. Nanti I cuba tgk. Kenalah berebut tv ngan Em & Rissa. :) How's the new maid?

Ibu said...

baguih jugak ada commentary ni. Tak yah ibu nengok TV. Keep it up! At least kat ofis kalau orang cerita, tak ler ibu melopong.

p/s 1: Sebenarnya kat rumah ni tak dapat rebut remote control. Disney, cartoon network & nickelodeon rule!

p/s 2: permisi ya... ibu insert link your blog in my page. Halal...

marlinabaharom said...

Sherin-lucky me that I don't have to rebut remote dgn Rizq.. he's not so fond of the TV. new maid so far so good. macam macam kerja dia pandai buat. then nampaknya serasi dengan rizq...

ibu- kena la tengok ibu..lg exciting! boleh... insert lah my link. not a problem..

Sherin Almashor said...

MB:
Wah, lucky you. I kalau tak wrestle dgn Em, I kena wrestle dgn Rissa and kekadang Mish juga! :)
That's nice to hear about the maid. Harap-harap berpanjangan la. :)

Anonymous said...

Mar, tiara aada tgk..tapi benci ar ngan LINDA tu.. abih sumer dia nk busuk hati dan dengki! pehtu JUE tu nampak naive + bodo piang ..

errr..sori terover lak!! hahaha

~~Tiara~~

marlinabaharom said...

TIARA-ADA GAK GENG.. HEE..HEE.. TAPI BOD PIANG TU MENDER????

Apple Pie said...

penuh perasaan lak ko tgk citer nih. siap laki lak jd mangsa. teruskan perjuangan menonton cerita itew.

aku mmg takde chance la nk tgk, terpaksa wrestling berebut remote dgn laki aku. so layan tido lagi best muahahhaahha

The Singa said...

huih..emo sungguh..seb baik aku tak tengok tv mesia kat sini..kalo x mau sangkut cam hang gak..

happyirfa said...

samalah kita .angin betul mlm tu

mamarisyia said...

hahahahaha..gelak guling-guling...suka sangat kata kat aku over...diri sendiri over lagi mau buat tak perasan ka????sian kat si kamarul...weiiii..lilek aaaa...nak buat camner...director suruh berlakon camtu nak buek camno??yang ekau lopehkan marah kek laki ekau apahal???muahahahha

marlinabaharom said...

apple pie-laki aku pun sama layan citer nie...

mamasinga-so kat sana ko layan citer jepun jer lah erk!

happyirfa-eh! ko pun sama tengok yer... bapak si jue tu pun sama BLURRRRRRR

MR- ooo... ko gelak aku siot! tak per. sebaba kamarul kena adalah dia pun sama layan citer tu ngan aku! saper suruh! so aku samakan lah semua lelaki macam lelaki blur dalam TV tuh!

The Singa said...

mana ada layan cerita jepun..balik balik disney channel gakk

Anonymous said...

weiii tgk drama tu pun emo nih...
tp linda rafar bagus la dlm drama tu...
anak aku siap berlakon kat sekolah main 'masak-masak' berlakon drama dua hati..

~Pnut~

simah said...

was here... ni hang kalau tengok cerita ni gamaknya tak kelip langsung mata hang..kalau aku ada kat sebelah hang masa tu mesti aku kena hambur habis :0)

blackpurple said...

Drama melayu jarang tengok la... jarang melekat kat rumah pun...hehehe

Hot Mama said...

hahha i pun kalau tgk citer cam tu esp citer pasal curang. mmg sakit hati hubby pun jadik mangsa haha siap boleh gaduh lagi tuu.. esp kalau tgk madu 3

ibuVouge said...

err..tahniahla mb dapat appraisal best...
aku tengok Grey anatomi la..

marlinabaharom said...

Singa-anak aku tak tau lagi kewujudan disney channel! muahaahaa...

pnut- ler.. si najmi pung layan DUA HATI ker? Ni sebab mengikut jejak langkah emak ayah la yer!

simah-kalau hang nengok pung mesti hang sakit hati!

BP-ada certain drama melayu best gak... jgn citer usop selam dah laa..

HM-i pun selalu bising kalau tengok citer suami curang... terasa cam terkena kat diri sendiri pulak...

IV-meh la tengok citer nie.. best...

ninest123 said...

ray ban sunglasses, tiffany jewelry, louis vuitton outlet, nike air max, louboutin shoes, louis vuitton, nike free, oakley sunglasses, burberry, louis vuitton, tiffany and co, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, louis vuitton outlet, prada outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, longchamp pas cher, nike free, replica watches, cheap oakley sunglasses, prada handbags, chanel handbags, longchamp outlet, ray ban sunglasses, louboutin, air jordan pas cher, oakley sunglasses, gucci outlet, nike roshe run, ugg boots, nike air max, uggs on sale, longchamp outlet, nike outlet, oakley sunglasses, air max, ugg boots, kate spade outlet, jordan shoes, replica watches, longchamp, louboutin pas cher, michael kors, ray ban sunglasses, sac longchamp, christian louboutin outlet, louboutin outlet, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

converse pas cher, burberry, michael kors outlet, ugg boots, tn pas cher, michael kors, hollister pas cher, ugg boots, ray ban uk, kate spade handbags, new balance pas cher, coach purses, burberry outlet online, hogan, mulberry, michael kors, sac guess, nike blazer, michael kors outlet, hollister, nike air max, true religion outlet, michael kors outlet, vans pas cher, vanessa bruno, nike air max, oakley pas cher, lacoste pas cher, nike air max, ray ban pas cher, hermes, coach outlet, true religion jeans, air force, abercrombie and fitch, nike roshe, north face, north face, coach outlet, lululemon, replica handbags, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, true religion jeans, timberland, michael kors outlet, ralph lauren uk, true religion jeans, michael kors

ninest123 said...

hollister, babyliss, iphone cases, chi flat iron, giuseppe zanotti, nike roshe, oakley, herve leger, bottega veneta, new balance, abercrombie and fitch, wedding dresses, nike air max, reebok shoes, vans shoes, mont blanc, hollister, timberland boots, hollister, iphone 6 plus cases, longchamp, iphone 6 cases, jimmy choo shoes, louboutin, mac cosmetics, baseball bats, p90x workout, ralph lauren, insanity workout, north face outlet, beats by dre, instyler, soccer shoes, north face outlet, iphone 6s plus cases, nike huarache, nfl jerseys, nike trainers, nike air max, ferragamo shoes, ipad cases, asics running shoes, lululemon, iphone 6s cases, celine handbags, valentino shoes, ghd, iphone 5s cases, s5 cases, mcm handbags, birkin bag, soccer jerseys

ninest123 said...

links of london, toms shoes, juicy couture outlet, ugg,uggs,uggs canada, coach outlet, moncler, pandora jewelry, moncler, canada goose uk, canada goose, moncler outlet, moncler, canada goose, thomas sabo, karen millen, sac louis vuitton pas cher, replica watches, pandora charms, gucci, louis vuitton, converse, pandora charms, ugg pas cher, vans, juicy couture outlet, swarovski, bottes ugg, moncler, montre pas cher, doudoune canada goose, barbour jackets, canada goose outlet, ugg boots uk, louis vuitton, louis vuitton, wedding dresses, louis vuitton, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, moncler, moncler, lancel, supra shoes, canada goose outlet, hollister, pandora jewelry, canada goose, marc jacobs, swarovski crystal, moncler, ray ban, converse outlet

soma taha said...

https://decor-ksa.com/
https://3kary.com/property-status/chalets-for-rent/
https://3kary.com/property-status/chalets-for-sale/
https://3kary.com/property-type/chalets/