Tuesday, December 12, 2006

Lilek..Lileks Sajer....

Aku menangis...menagis nie...uhuk..uhuk... penat nya aku type panjang panjang, boleh hilang begitu saja! Hampeh!!!!!!!!!!!!!!
So now aku nak summarise apa yang aku type tadi jer...
Minggu ni aku dapat menarik nafas lega.. akhirnya. Tapi tak lama. Next week aku akan sibuk kembali.
Cuma nak share my plan for next week ngan you gals out there...
Monday, 18 Dec 06
Hari ni me and frens akan amek cuti the whole day. Pagi, we all akan gi buat facial & massage. Mengendurkan segala urat yang telah tegang. Tapi kan, sesapa tau tempat mana yang best ada massage & spa? Yang aku tawu cuma kat Ampang, Beratu... Tapi kalo ada a few choices lagi bagus. We can compare the price & the service.. tak gitu?
Petang pulak nak gi SOGO. Nak soping baju anak. Kat situ kan banyak choice & harga pulak boleh tahan! Set set soping tok Raya Haji lah nie..hee..hee..
Tuesday-Thursday
Erm.. back to work..work.. and work...
Friday, 22 Dec 06
Pagi keje as usual. Petang pulak aku dah apply cuti. Nak gi tengok CINTA. Org lain dah baper kali tengok.. aku baaaaaarrrrruuuuu..... nak tengok. Itu pun kalo ada lagi. Kalau tidak, aku gi lah tengok Cicakman.. Dah ajak hubby soh amek cuti sekali. Tak tau lah dia nak ke tak nak. If not aku gi lah sengsorang...
Christmas Weekend
No plans yet. Mungkin dok umah and bawak Rizq gi park or main air kat Sunway kut...
So, you gals & guys out there? Tak der sesiapa pi amek coti hujung tahun gi jenjalan ker????

13 comments:

Apple Pie said...

wow..awalnya ko dah plan acara minggu depan. aku tak terpikir lagi cuti krismas nk buat apa.

ibuVouge said...

aku tengah buat plan ni, nanti akan diwarwarkan

Syikin said...

salam,
insyaAllah 23 dis balik nogori sembilan, ada kenduri arwah. dah ckp ngna asben nak balik gak sbb ari tu raya tak dpt balik sana sbb adik ipar bertunang..
eh, rizq ok ke ngan maid baru ni?

marlinabaharom said...

apple pie-hee.. sementara boss tak der aku abiskan masa pikior apa nak buat next week ler..

IV-jgn luper citer wei...

syikin-aduss.. sebut pasal raya, raja haji ni tak balik kg saya la. kena balik melaka. uhuk! rizq ok ngan maid baru tu.. dia rajin ajak rizq main!

blackpurple said...

Saya dah 3 minggu ni coti dah ni... dah sampai tak tau nak buat apa dah ni...huhuhu....

The Singa said...

uih..pjg plan..kat fotopages kalo xsalah aku ada sapa nama tinispa.. aku tgk rate cam ok..dulu aku pg kat taipan usj, tp aku dah lupa nama dia..

mira said...

wahh, sakan bangat seh!! cuti i dah habis.. tinggal untuk ape2 emergency je ni.. :(

simah said...

kami perempuan surirumah tangga full time...selain mendaki tangga flat ni setiap hari sentiasa cuti full time hehehe jangan jeles... eh anak dah dapat baju ghaya..hang punya baju raya dah ready dah?

marlinabaharom said...

blackpurple-wei.. apa ko buat sampai 3 minggu coti? buat part time kat stesen munyak ler..hee..

singa-nanti aku check out..

simah-sonok gak jadik full time house wife ni kan.. aku nyer baju raya? isshh.. tak payah ler. buat kena gelak ngan laki jer nanti!

ninest123 said...

ray ban sunglasses, tiffany jewelry, louis vuitton outlet, nike air max, louboutin shoes, louis vuitton, nike free, oakley sunglasses, burberry, louis vuitton, tiffany and co, oakley sunglasses, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, louis vuitton outlet, prada outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, longchamp pas cher, nike free, replica watches, cheap oakley sunglasses, prada handbags, chanel handbags, longchamp outlet, ray ban sunglasses, louboutin, air jordan pas cher, oakley sunglasses, gucci outlet, nike roshe run, ugg boots, nike air max, uggs on sale, longchamp outlet, nike outlet, oakley sunglasses, air max, ugg boots, kate spade outlet, jordan shoes, replica watches, longchamp, louboutin pas cher, michael kors, ray ban sunglasses, sac longchamp, christian louboutin outlet, louboutin outlet, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

converse pas cher, burberry, michael kors outlet, ugg boots, tn pas cher, michael kors, hollister pas cher, ugg boots, ray ban uk, kate spade handbags, new balance pas cher, coach purses, burberry outlet online, hogan, mulberry, michael kors, sac guess, nike blazer, michael kors outlet, hollister, nike air max, true religion outlet, michael kors outlet, vans pas cher, vanessa bruno, nike air max, oakley pas cher, lacoste pas cher, nike air max, ray ban pas cher, hermes, coach outlet, true religion jeans, air force, abercrombie and fitch, nike roshe, north face, north face, coach outlet, lululemon, replica handbags, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, true religion jeans, timberland, michael kors outlet, ralph lauren uk, true religion jeans, michael kors

ninest123 said...

hollister, babyliss, iphone cases, chi flat iron, giuseppe zanotti, nike roshe, oakley, herve leger, bottega veneta, new balance, abercrombie and fitch, wedding dresses, nike air max, reebok shoes, vans shoes, mont blanc, hollister, timberland boots, hollister, iphone 6 plus cases, longchamp, iphone 6 cases, jimmy choo shoes, louboutin, mac cosmetics, baseball bats, p90x workout, ralph lauren, insanity workout, north face outlet, beats by dre, instyler, soccer shoes, north face outlet, iphone 6s plus cases, nike huarache, nfl jerseys, nike trainers, nike air max, ferragamo shoes, ipad cases, asics running shoes, lululemon, iphone 6s cases, celine handbags, valentino shoes, ghd, iphone 5s cases, s5 cases, mcm handbags, birkin bag, soccer jerseys

ninest123 said...

links of london, toms shoes, juicy couture outlet, ugg,uggs,uggs canada, coach outlet, moncler, pandora jewelry, moncler, canada goose uk, canada goose, moncler outlet, moncler, canada goose, thomas sabo, karen millen, sac louis vuitton pas cher, replica watches, pandora charms, gucci, louis vuitton, converse, pandora charms, ugg pas cher, vans, juicy couture outlet, swarovski, bottes ugg, moncler, montre pas cher, doudoune canada goose, barbour jackets, canada goose outlet, ugg boots uk, louis vuitton, louis vuitton, wedding dresses, louis vuitton, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, moncler, moncler, lancel, supra shoes, canada goose outlet, hollister, pandora jewelry, canada goose, marc jacobs, swarovski crystal, moncler, ray ban, converse outlet