Friday, September 07, 2007

7 September Dua Kosong Kosong 7

Welcome.. welcome.....

Ari ni aku kena ke Royale Bintang Hotel, KL coz ada training. Aku happy jer gi training ni sebab bleh relax & makan makan free... hee.. hee..

Hari Ahad ni aku maybe ke Jakarta semula untuk one nite.

A fren of ours masuk ICU waktu ke Jakarta last week. Difficulty of breathing plus other serious sicknesses yang we all tak tau pun sebelum ni.

Next Monday maybe boleh discharge. Jadi aku & another colleague akan ke sana nak menguruskan dia punya pengurusan keluar hospital & bawak dia balik ke KL.

Hopefully semuanya berjalan lancar. Kalau aku confirm ke sana, makanya aku akan bercuti next Monday & akan berjumpa you all semua hari Selasa depan.

Chow chin chauuuu!!

7 comments:

Cat Cat said...

Hope your friend get well soon.
Ingatkan jalan2 lagik ke Jakarta.
Cath pun suka training. As a matter of fact, I will be going to a week of training next week. Kena bawa laptop sekali so that I can blog in the hotel room. KEKEKE!!

Sastri said...

hopefully your friend will recover soon... jalan2 lagi... :D amacam shopping kat bandung aritu? banyak tak borong?

cikdinz said...

have a nice trip haa....

alinlai said...

uiskkk jakarta lagi buk? mudah-mudahan selamat segala urusan aminnnnnnnnnnn!!!

Yatie said...

harap2 semuanya selamat ...

kelakar laa si rizq buat lawak ... ko kena ajar ari2 perkataan pilot tuh, karang sampai ke sekolah plak melekat toilet tuh .. pening cikgu karang:p

btw, bestnya tgk ko berjalan2 sakan kat jakarta .. cam seronok aje nak shopping kat sana .. ahaks .

idham said...

mummy...:)
training ni...memang best...rasa relaks je kan....bagus jugak la ur employer selalu kasi training....:)

idham

kasutVincci said...

hang ni nak pegi uruskan kawan ke nak pi makan angin? Hehehe..jeles aku tau!