Tuesday, September 11, 2007

Update Sebelum Breakfast

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Sorry for not replying to comments in my previous post. Ada sibuksss sket..
I am now in my new temporary department.. kat HR. I likeee.. hee.. heee sebabnya memang I started off kat my Company ni in HR dept. After 2 years in HR I was transferred to the CF dept. Kuasa veto company! Nak tak nak kena pergi jugak. And now I am back here... Seronoknya...
Puasa dah semakin hampir. So di kesempatan ini aku nak memohon ampun kat semua orang andai ada coretan aku yang tersalah kata terkasar bahasa. Kita ni manusia kan. Prone untuk melakukan kesilapan...
Next month will be Rizq's birthday. Plan to have his birthday party + open house for hari raya on 28 Oct 07 (p/s mark your calendar!).
So, I would appreciate if kawan kawan could give me your email address, send it to marlina@affinsecurities.com.my so that I can send you guys the necessary invitation.
OK lah. Nak pergi breakfast kat MAMAK sekejap. Blom sempat melawat blog kengkawan semua...
So jgn lupa kasik email address ok!

18 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

gen2_merah06@yahoo.com

Sastri said...

laaa... kat affin ke? sas ingatkan mar kat maybank... isk isk...

Mummy Rizq said...

RM- tHANKS.. NANTI AKU ANTAR INVITATION BILA DAH KOMPOM...

sas - yer laa.. kat affin. cemana maybank plak yg cross yr m,ind? hee.. hee...

13may said...

encik13may@gmail.com :)

Aku Bukan Bidadari said...

aayzan@gmail.com

eheheheee

Kak Lady said...

Selamat Menyambut bulan Ramadhan mar...moga kita sama-sama dpt menjalani ibadah berpuasa dengan penuh ketaqwaan....

Yatie said...

insyaallah ada rezeki aku balik Msia raya nieh ( tak janji ) .. but kalau aku balik and free on that day and time .. insyaallah aku akan pegi kalau ko jemput aku .. heehehe .. sila la antar jemputan tuh kat zettbett@yahoo.com ye .. tqvm:)

Ibu Emir said...

jauhnyer dah plan.. anyway my email faziatul-amira.mohd-salleh@my.ey.com, kalau salah habaq mai yer.. i ni selalu lupe '-' or '.' :d, name panjang sangat

Cat Cat said...

Mummy,
Seronoknya ada birthday parti untuk Rizq.
Kirim salam kat Mamak for me... :D

Yours Truly ... XOXO said...

wawawaaa awal2 da plan buat open house...bagus bagus..;eh serbu...ehehhe
neway selamat berpuase mummy...
;P

Ayah said...

Selamat Berpuasa..jangan lupa sahur....

.:HalogAmora:. said...

selamat berposa semoga doa dan puasa kita diterima.

hang tau dah kan email add aku?

Yatie said...

aku nak ucapkan salam ramadhan kat ko ye... selamat berpuasa dan semoga kita sama2 dpt menambahkan ibadah di bulan mulia ini. and minta maaf la ek jika ada kesalahan or kesalahan yg dibuat sepanjang persahabatan di alam maya ini. Amin.

idham said...

:) mummy rizq...selamat berpuasa dan salam for papa rizq dan for rizq ensem tu...

welcome to HR! I tell u, u r in the right place ....hehehehe

nak join gak birthday and open house tu....

best best mummy dah lanning awal2 mcm ni..

idham

Mummy Rizq said...

13may & ABB - thanks for the email address!

kak lady - same to you kak lady! selamat menyambut ramadhan...

yatie - yea la. kalo ada masa nanti dtg erk!

mira - ni ler email terpanjang yg pernah aku jumpa! eheehee..

cat - tak mo dtg ke birthday party?? muaahaahaa...

xoxo - kita kena start panning ahead...

ayah - dah selamat bersahur pg tadi dah.. alhamdulillah tak terlajak..

halo - meh bg lagi sekali kut kut dah hilang...

abg id - me memang dah lama suka cuma tak ada peluang! mai lah dtg open house nanti.. bleh lah bersua muka...

Mak Su said...

mummy - selamat berpuasa... all the best untuk rizq ya.. maaf, mak su tak dapat nak kasik emel

N|i|N said...

Hi Achik! Awalnye dah plan open house! Selamat berpuasa to you and family and may this Ramadhan be better than the last.

You've been tagged, dear. Visit my blog if you decide to do it. Cheers!

Mummy Rizq said...

mak su - selamat berpuasa!

nin - awal plan sebab ada rizq punya birthday sekali.. so buat at the same time senang.. hee...