Friday, September 21, 2007

It's Open!


Hee.. hee... It's officially open! This was where I spent my whole lunch time yesterday. It's just across my office. Alangkah bahagianya.. After this tak perlu jalan jauh jauh untuk lunch..
Kat mana tu? It's PAVILLION KL! Even tho tak semua kedai yang dah buka... but dah cukup untuk menjamu mata di bulan puasa. Shops are not bad. Eating outlets pun ok. Yang dah buka Laksa Shack, Madam Kwans, E'Toile, a western restaurant..etc. Yang akan dibuka among others are Carls Jr, Pizza Hut, KFC, Starbucks etc.
Parkson dah buka.. tp its the expensive type of Parkson, TANGS will be opening soon.... Tapi paling aku suka sebaba ada Mothercare, Baby Gap, Baby Guess, Body Shop... senang hidup! Muaahaahaaa......
Till then. It's Friday today. So Happy Wiken To Everybody!!! Mmmmuaahhhh...

24 comments:

Cat Cat said...

Amboi Mummy, shopping sakan la tu... Bestnya dapat gi shopping during lunch time. Balik shopping, tentu ngantuk. HAHAHA.

Yours Truly ... XOXO said...

mummy ni pavilion yg kat belah mane eh? depan lot 10 ke sebelah california fitness tu?

Mummy Rizq said...

cat - balik soping lapar ler.. hee.. hee

xoxo - yg opposite starhill & menara keck seng tu... b4 regent!

Kak Lady said...

Mar...Syioknya...ada shopping dekat2 tmpt kerja....!!!

alinlai said...

perghhh menarik tu Chik...bleh la kita 'dating' kat situ kalau pi KL nanti2 ;)

Mak Su said...

senang hidup byk tempat persinggahan kan... baru ler lively and happening

.:HalogAmora:. said...

POSE pun ada lunch time ka? eh the loaf and bistro dah buka ka? update sket.

mama ranggie said...

seronoknyer..dekat betul...so bajet pun kena lebih ar...he..he...

Sastri said...

huih... jeles weh... shopping complex dekat beno dengan opis... huhuhu...

Ibu Emir said...

now i know where ur salary goes to muahahahha.. :D

Zakiah said...

panjang la langkah kau tuuuu!!!

eh kat mana ni??

Mummy Rizq said...

kaka lady - tempat saya ni memang dikelilingi shopping complex kak lady...

lyn - mai.. mai datang sini. hang bleh pilih nak 'dating' kat mana

mak su - memang happening... purse pun selalu kosong jer..hee.. hee..

halo - poser lunch hour 1/2 jam.. tp wa selalu terlajak. loaf & bistro last week blom buka lagi!

Mummy Rizq said...

mama ranggie - hee.. hee.. bajet x pernah cukup!

sas - jgn jeles.. keburukannya lebih banyak dr kebaikan tau!

Mummy Rizq said...

mira - now you know huh! come! join me ere!

zakiah - ni kat jln bukit bintang punya stretch.. opposite starhill.. sebelah millenium hotel (dulu regent hotel)

rafiqaheliza said...

Bestnye!! So near to your office..Tempat perabis duit ni. Now, ada new place nak melawat..got bored with all the shopping complexes around town. Errr...do I get invited to Rizq's party? :)

13may said...

mummy....hari ni dah isnin...mana entri baru???

hahha hahha

blackpurple @ jowopinter said...

Wah! wah! Orang perempuan kalau ada tempat shopping baru bukak.... he he he

Mummy Rizq said...

rafiqa - of course lah invited.. cuma i blom wat invitation lagi...

13 may - sibuk la ...

BP - dah memang dasar pompuan! hee.. he...

RaFFLeSiA MeRaH said...

waaaa...ingat kat luar negeri ni td....rupa kat kl jerrrk...huhhhh, sumer ader kat dlm tu yerkkk....

cikdinz said...

hari-hari lah pegi shopping yeik...
buleh jalan kaki.

PuteriSatu said...

pavvilion kat mana mar..? muahahah...aku suka tul citer pasal rizq hero ko tuh...buat aku gelihati sangat...

Mummy Rizq said...

RM - yea.. macam macam adaaaa...

cik dinz - kalo ari ari tokey balak pun bengkrap!!

puteri - pavilion kat jalan bukit bintang..

budak tu memang... bebaru ni grammar baru semua kuwar. nanti aku citer.

sya said...

Ooooo kat Bukit Bintang ek... nanti lah ada masa nanti nak jengah gak

Mummy Rizq said...

kalo bulan tak posa, ctc lah saya.. bleh saya belanja lunch!