Monday, December 24, 2007

B Look-alike Meter

MyHeritage: Family trees - Genealogy - Celebrities - Collage - Morph

13 comments:

Kaklong Syikin said...

salam,

betui, rizq lebih muka papa dia. tak pe, dpt daughter nanti ikut muka mama pula. bolehkan?

murahnya tiket naik cruise tu..

sian kat rizq cedera sikit. nak wat camner. tp biasalah budak tgh membesar ni, semuanya dia nak cuba. bila rasa sakit, dia taulah dia tak blh buat camtu lagi..belajar drp pengalaman

zakiah said...

Mmg la ko tak letak meter pun aku dah tahu muka ikut saper....hehhee. orang kata kalau anak lelaki ikut muka mak sejukkkkk...anak aku pun ikut muka bapak dia jugak. Panas ajer memanjang..hehehhe

kasutVincci said...

mmg dah tau, mesti rizq byk ikut wajah daddy dia. Hehe..anak bapak!

Mummy Rizq said...

shikin - tu ler.. memang fotokopi muka daddy dia...

kiah - tak dapat dinafikan. memang sentiasa panasss.. tak boleh terusik sket... melenting!

KV - sebenarnya dia anak mummy.. tak boleh nak berenggang... hee.. hee..

Mak Su said...

macam ada muka dua2 orang.. tapi lebih dekat kepada mak nyer... sejuk ler tu.

ayah su said...

makin di tenung makin ensem nampak rizq...dan makin nampak seakan iras kedua ibu dan ayahnya...

mummy rizq pulak rupa siapa ? ibu or ayah?

a.

PuteriSatu said...

memang makin encem...ala ciannya hero dah cedera....aduhai..biasala mar bebudak nakal memang selalu sakit...tapi tak per...sebab kata kak syikin..belajar dari pengalaman...

rupa sapa tak penting mar..yang penting..itu adalah buah cinta ko suami isteri...kan..kan...???

cikdinz said...

anak bapak...hihihiiiii....

simah said...

iskh..aku sampai la ni tak berapa reti tengok sapa muka sapa... but this is a cute program.. aku nak cuba try test tengok gak...

yg aku tau la ni.. kalau ibandingkan antara laki hang dan anak hang.. anak hang lagi comelllllll hehehe

selamat tahun baru!

happyirfa said...

salam mb..
yg penting..rizq ensem.anak sulung aku pompuan,ikut muka hubby,yg hero kenit mata sepet macam aku.hu hu

Ibu Emir said...

Apa macam jeles tak?? hehe.. takpe yang penting, rizq ensem macam papa die, baik macam mummy dia.. kan kan

Mummy Rizq said...

mak su - mcm muka saya? hee.. hee..

abg id - like father like son.. iyer kerrr??? mummy pulak ikut muka ayah banyak..

puteri - betul tu puteri.. itu la satu satunya yg we all ada buat masa nie..

cik dinz - dia ni actually anak emak la cik dinz...

simah - hang dah cuba blom utk anak hang??? cuba jgn tak cuba..

irfa - bagus lah kalo cam tu.. sejuk keluarga ko kan..

mira - betullah tu! eh! mummy dia baik ker???

adam brown said...

Hi, this is not so related to your page, but it is the site you asked me 1 month ago about the abs diet. I tried it, worked well. Well here is the site