Monday, December 17, 2007

SALAM SEMUA....

Aku akan bermula cuti hari Rabu ni untuk balik kampung hubby kat Melaka. Ingat nak sambung sampai Christmas, tapi cuti tak approve. Makanya balik lah bekerja hari Isnin nanti.. boring jer sebab office kosong. Tapi advantage nya dapat lah aku ber hoohaa sebab boss boss tak der... hee.. hee.. Ada sesiapa yang bekerja di sekitar kawasa aku sudi untuk keluar lunch?? Haa.. haa.. open for female only!

Actually nothing much.

Just to wish everybody Salam Aidil Adha dan Selamat Bercuti.....

Tata Titi Tutu....

(Aku masih berhutang tag dengan RATUJAMU. Nanti erk!)

18 comments:

Zakiah said...

hahah...mai la datang OU. Kita lunch...

tula boss kau pun suruh duduk dendiam kat opis...asyik jalan ajer..ayat dengki aku

Alinlai said...

babai gak...balik esok sampai 27hb :) tapi tahun depan baru masuk keja ... nak ho ha ho ha kat rumah lagi...selamat beraya korban kat kampung :)

Mummy Rizq said...

kiah - OU? adoi! dekatnya.. meh la dtg KL...

lyn- alaa.. hang ni balik semenanjung pun bukan nak kontek!

Anonymous said...

Bestnya jenjalan, aku terpaksa put off my jalan2 bersempena nak raya dan nak pindah nih.. ishh gerammm...

~arena

Cat Cat said...

Selamat beraya Mummy... Ini makan sakan again lah ceritanya.. :)

mama ranggie said...

selamat bercuti mummy...

melaka kat mane?

Mummy Rizq said...

arena - tak per.. nanti dah settle semua ajak ed gi honeymoon ok!

cat - haa.. haa.. mari kita makan bersama sama!

MR - Kat Air keroh, tak jauh dr Sri Negeri..

Kaklong Syikin said...

salam,

eh, teringin nak jumpa mummy, tp tulah saya tak de transport nak jenjalan. tahun depan kot, insyaAllah kalau projek besor saya tu jadi..hehe.

baguslah open for female fren only, sbb kalau lelaki kang payah, terdedah pada fitnah macam2kan..boleh rosak rumahtangga kita yg aman bahagia

Mak Su said...

selamat raya dan selamat jaga ofis mummy

Sastri said...

selamat hari raya korban Mar... sama la kita... by monday dah masuk balik ofis... huhuhu...

atehlaila said...

Kita cuti..abang le pulak kerja. Next week cuti di bekukan sempena quarter closing...tak per ..tak per...awal tahun kita punya turn le pulak...

kasutVincci said...

senasib la kita. Cuti aku pun kena beku. Seb baik dpt escape nyambut pak lah raya kedua. Huhu

cikdinz said...

ada lah gak cuti. kita kena jaga opis....tak cuti langsung.

salam aidiladha....

rafiqaheliza said...

I pulak kena kerja hari ni (Jumaat)! Lengang je ofis...so mood nak buat keje pun takde. Bloghoplah apa lagi...haha..
U, cantiknya legend water chalet kat PD tu. Teringin pulak nak gi holiday kat situ. Mlm rasa seriau tak mengenangkan yg kita dok atas air?

zino said...

selamat bercuti panjang..dan salam aidil adha..

david santos said...

Nice blog, thank you.

I wish you a good end of 2007 and a good year of 2008.

Mummy Rizq said...

syikin-projek besar?? apa tu??? saya doakan semoga ianya menjadi kenyataan...

mak su - jaga ofis?? hee.. hee.. blog hop lagi!

sas - ni org lain tengah seronok bercuti kan sas... sian kat kita..

Mummy Rizq said...

ateh - alaa.. abang keje, hang bawak ler anak anak gi jenjalan kl.. soping apa yg patut!

KV - raya haji kat kelantan mesti best kan!

cik dinz - eh! tak coti langsung?? cemana tu???

rafiqa - memang cantik tempat tu. tak der lah seriau sebab blom ada dlm history water chalet dihanyutkan air.. haa.. haa..

zino - salam aidil adha juga utk zino & family...

david santos - to you too...