Thursday, January 17, 2008

Wiken Datang Lagi!

Pejam celik pejam celik, esok dah Jumaat.

Aku akan bercuti half day esok as hubby kena ke PD meeting meeting sampai hari Ahad.

First aku ingat nak bawa Rizq balik kampung sebab dah lama tak balik... tapi tadi hubby kol soh aku cuti esok ikut dia ke PD pulak.

Erm... so this wiken I will be spending my days kat PD laa....

Tak ada pulak nombor mama ranggie.. kalau tidak boleh jugak koling koling...

So mama ranggie, kalau terbaca my entry today, email me before tomorrow noon ok!

To everybody else... Selamat Bercuti....!!

ENJOY!!

15 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

waaa...leh bersantai ke PD la kko yerk...weii, nak nengok gambar tawin aku lagi, mehhhh dtg blog aku yerr....sementara stok masih ader....hehehe...

13may said...

selamat selamat :)

.:HalogAmora:. said...

selamat beristirehat dgn famili :D

PuteriSatu said...

wah syoknye berjalan je hang ye...si hero hang camana dah leh tido awal kan....okla tuh..hang ni pemalaih aarr...update ler blog ko...jarang..jarang jek..

Sastri said...

yeahhhh... p PD lagi... best laaa... sas pun nak p gakkkk... tapi bila ekkk... :D

enjoy your weekend Mar...

Kaklong Syikin said...

salam

selamat bercuti.

sori lama tak ke sini. sibuk la..

kasutVincci said...

wah..bercuti lagi! Jeles! Jelees!

drNO said...

pegi bercuti.... bestnya...:)

Mak Su said...

waduhhh. bestnyer, macam nak ikut pi pd ler.

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sok cuti lg..besttnyerr

Alinlai said...

apa citer PD?... mandi manda ke?

maR said...

Saya nak pi PD.
Tak penah2 pi PD laei..
Best ka PD?

Rizq hensem wooo

Kak Lady said...

Mar...selamat bercuti...seronok dengar mar ngan famili selalu pi jenjalan bila hujung2 minggu

simah said...

wei dah wednesday dah...takkan kerja kat pd kot? ni mesti kes sibukkkkk


take care!

mama ranggie said...

ala...mama baru bukak blog mummy...
sowilah...kalo dak,boleh jpe kan...nak tgk hero mummy tu...hensem! x de jodoh lg nak jpe...x per lah,one day kite mesti jpe gak!x de ke ganbar masa kat PD tu?