Thursday, January 03, 2008

MAY 2008 BE A WONDERFUL ONE!


Tak berkesempatan nak membalas komen komen dalam entry sebelum ni.



Rata-rata yang aku baca banyak yang lebih suka menyembunyikan "that magic words" terutama the ladies. So its really up to that particular person how they wanted to express their love to the loved ones.

So kat atas tu ialah gambar salah seorang yang paling.. paling aku sayang!!

(Actually aku tak ada modal nak update ni)

To all HAPPY NEW YEAR. Hopefully 2008 will bring happiness to everybody!

10 comments:

13may said...

err...errr...err...

idham said...

SELAMAT 2008!

ERmm ensem nya orang yang mummy paling sayang tu....saya suka...sungguh cute...jelingan manja tu adoii....boleh memikat tu..:P

best wishes to rizq too..

idham

Alinlai said...

:) Hepi New Year minggu depan pun ada lagi Hepi New Year tahun Hijrah...

simah said...

lepas dah ada anak.. bapak anak turun pangkat no 2 kan? aku pun mcm tu hHHAHAHAHA...selamat tahun baru :0)

.:HalogAmora:. said...

mar..happy new year and rizq tu kan...mmg la cute... dia dah sekolah ke belum ek...

Sastri said...

cute... setuju dengan Halo... memang akan jadi heartbreaker ni bila besar nanti...

Ibu Emir said...

mar,happy new year, hugs and kisses to Rizq

kasutVincci said...

i luv u rizq. Makin hensem haa!!

Mummy Rizq said...

13 may - uhuk..uhuk..ermmmm...

abg id - yang jd pengarang jantung mummy!

lyn - 2008 ni maal hijrah 2 kali naaa....

simah - shh... hang jgn habaq kat bapak dia! nanti aku kena potong komisyen.. hee..

halo - blom lagi la. ingat nak antar tahun ni. daddy dia tak kasik kata kecik lagi..

sas - hee.. hee.. anak mummy..

mira - happy new year to you too!

KV - ensem yer.. tq auntie KV...

zino said...

salam maal hijrah...