Wednesday, February 06, 2008

CERITA MINGGU LEPAS.. DAH TERLAMBAT DAAA....

Yeay.. yeay.. hubby dah balik. Maka tidaklah sunyi malam malam ku lagi.. haa.. haa.. haa.. mengada betul Marlina nie!



Ni gambar sebahagian dr brg yg hubby belikan. Tak begitu clear coz malam.. and si kecik tu asyik nak inter-frame jer...


Big Barney untuk budak bujang sorang nie....


5 helai baju untuk mummy


Baju baju untuk Rizq and sesikit barang lain tak dapat nak amek gambar... Asek muka si kecik tu jer yang masuk!

Tapi bulan March ni dia akan sibuk kembali. Banyak kena gi outstation.. Aku pun akan susun plan aku baik baik laa... Nak kena senarai kan shopping complex mana yg aku harus lawati setiap hujung minggu.. Isshh.. isshh.. Bestnyaa....

Ni Rizq waktu tengah gunting rambut.. punyalah susah nak memujuk dia. Last last ok jugak setelah aku kata amoy tu akan bagi dia cokelat banyak banyak...

9 comments:

mama ranggie said...

suka mummy ye hubby dah balik...

pandai gak hubby belikan baju tuk mummy ye!

kalo hubby mama,x reti lgsg...maklumlah,wife die ni size besar so memang susah nak carik!


lalala...

Cat Cat said...

Oh, amoy yang guntingkan rambut rizq... Ingatkan Mummy... Hehehe!

Sastri said...

uisk... dapat the purple dinosaur lagi Rizq ek... banyaknyaaa baju Mar... best best... :D

alinlai said...

:) wah dah siap buat senarai shopping malls ke ke ke... layannnnnnnnnn!!!

.:HalogAmora:. said...

wooo hubby dah balik lega na.. hehe

Mak Su said...

hark hark hark, kena buat list. caiyuk caiyuk

idham said...

:-) masih tersusun rapi katel tu..hehehehe...ni kiranya baru sampai rumah la nie ye??!
tak sempat nak kuis kuis kaki lagi la ye...hehehe

idham

Mummy Rizq said...

MR- HUBBY MEMANG CENGGITU.. SETIAP KALI BALIK OUTSTATION MEANG DIA AKN BELIKAN BAJU...

CAT - MOMMY GUNTING KALU... TERUS MACAM TEMPURUNG JADINYA...

SAS - BANYAK SAS.. DIA MEMANG GEMAR SOPINGKAN BAJU UNTUK WIFE DIA NIE..

LYN - KAT KK ADA SOPING MALL YG BEST TAK? HEE.. HEE..

HALO - 10X LEGA.. TP MAC NI SIBUK BALIK!

MAK SU - JOM KITA SOPING MAK SU...

ABG ID - MALANG BG DIA.. MINGGU TU TAK BOLEH NAK KUIS KUIS KAKI! TELAN SALIVA JER LAA....

ajzie said...

saat bahagia bila suami disisi..hihihi