Thursday, February 28, 2008

Cerita Hari Minggu

Satu hari di hari minggu..

Citer ni terjadi last week. Waktu tu aku dengan Tina tengah masak dekat dapur. Hubby plak tengah baca Sunday newspaper kat living hall. Rizq?? Dia pun kat dapur jugak, tapi bahagian luar sebab dia tengah main spray pokok guna spray yg selalu kita sembur kat baju kalo nak iron tu...

Tengah aku syiok syiok menumis tulang masak asam tetiba jer....

"Mummy!!!!!... Tolong.... Huaarrgghhh.......!!!!!" Rizq menjerit.

Punya lah aku terperanjat.

Sambil rush nak keluar aku pun tanya "Kenapa Rizq???"

Nak tau apa dia jawab??

"Ni haa... ada lalat satu!!!"

Memang membazir karan lah budak bertuah sorang niee.....

9 comments:

Alinlai said...

he he he...sabaq saja la... dia pekena mak dia noooo

blackpurple @ jowopinter said...

Tak rugged la macam itu.

Hehehe

pB said...

aiks...

dengan lalat pun dah gabra


kena g hantar kelas silat nie

atehlaila said...

Mana tau kalau2 itu lalat Testse..nanti dia kena penyakit mengantuk mcm lembu2 kat New Zealand yg diserang ngan lalat tu? Ingat lagi tak..subject Georafi form 5?

PuteriSatu said...

* aku nak gelak guling2 leh tak
* memang citer rizq kunantikan
* pengubat keboringan dan kgundahan aku tul anak teruna hang nih.

zino said...

latihan panggilan kecemasan tu..

een said...

lawak spontan je si rizq ni ek..

Sastri said...

sebab lalat sekor, panggil mummy ek... keskeskes... kelakar la rizq nih... sukeeeee diaaa...

kasutVincci said...

kikiki..pandai ek rizq!