Wednesday, February 13, 2008

LUNCH TODAY

This is my lunch for today.....

Sedap tak??? Heee...

Sambil tu sila perhatikan 2 bekas biskut tart kat belakang tu.. Itu pun yummy!!!



25 comments:

NONIE said...

ni yang aku nak marah ni...makan selalu buat2 lupa kat aku....

pB said...

salam

ada orang belanja ker??

boss 'gatal' tu ker??

Mummy Rizq said...

nonie - memeang sengaja buat luper.. hee.. hee...

pb - belanja diri sendiri lah pb.. pi beratur 1/2 jam tu tau...

Alinlai said...

kenyang ke? isk kalu Lyn tak bleh la... lepas tu cari nasi la juga he he he...

Cat Cat said...

Alamak Mummy,
Sedapnya donut... Tu makan sorang-sorang ke...?? Ini.. nanti Cath nak tunjuk krispy kreme donut pulak... Hehehe.

.:HalogAmora:. said...

walla!! heaven berry heaven berry!

Mummy Rizq said...

lyn - achik memang tak amek nasi.. so boleh la tahan dgn mender2 cam ni...

cat - 2 jer mkn sorang sorang.. the rest hubby's & rizq's...

halo - its HEAVEN!

Kak Lady said...

mummy rizq..kak lady kalau makan donat suka yang ada mocha...hehehe...sedap...

Kuih tart gulung...sedapnya...feveret akak tu...

Kaklong Syikin said...

salam,

sori MB lama x ke sini. corak kehidupan saya dah berubah, tak leh nak bertenet selalu cam dulu.

sodapnya donut tu..terliur dibuatnya :)

bestnya dpt baju baru..pakai sakanlah ni :)

kasutVincci said...

j co donut kah? Kv kelmarin baru try big apple. Ok lah.

13may said...

wahhh!!! kuit tart yg tak tahan tuh...huhhu

RaFFLeSiA MeRaH said...

donatttttt...cantikkk, nak2 yg kaler pink tu...

Mak Su said...

dengan segala-gala tuh?? macam tak percaya ler.....

zino said...

utk sape tu.. nakkk

cikdinz said...

makan sorang je ke. kang gemuk...hahahaaa...
lazat nya donut tu.

idham said...

MUMmY RIZQ...:-) hehehehe...makan donat for lunch...whoaarrrrr bahaya tu beb! sudden increase in sugar makes u have hunger pang, nanti asyek nak makan jer....hehehe..
isk isk, now i also kecur dah nie tenguk donat tu...


tumpang lalu:
PB kata ada 'boss gatal' hehehe....iye ka??

idham

Mummy Rizq said...

kak lady - tart yg we all order ni sedappp sgt kak lady. blom pernah jumpa lg yg cam nie...

happyirfa said...

emmmmm sedapnya kueh tart.
kegemaran aku utk selamanya.tp donut kureng sikit sbb aku x suka manis sgt..he he

Mummy Rizq said...

syikin - yer lah.. donut tu memang sodap.. untuk syikin, bravo sebab rajin sambung study...

KV - aa.. JCo. Kat sini Big Apple baru nak bukak..

13may - eh! ko pun suka tart... aku ingat pompuan jer suka..

RM- cantik & sedappp....

mak su - percaya.. jgn tak percaya...

Mummy Rizq said...

zino - untuk diri sendiri laa..

cik dinz - idak ler semua makan sorang.. sesia jer diet nanti...

abg id - sesungguhnya donut tu sungguh lazat.. sesekali tak apa.. aa..aa.. ada citer boss gatal sebelum ni!

irfa - tart tu first time aku try.. terus order lagi & lagi.. sebab sedap!

PuteriSatu said...

eeiii aku dah lama tak visit blog ko nih...teringat2 je aku kat telatah anak bujang ko tuh yang cukupla mencuit hati aku...so..aku dah baca dari atas sampai bawah...seme..tak tinggal sikit pun...aku pun nak makan Kay Ef Yee...hehehehe...

simah said...

hangpa buat tea parti (masa lunch time) kat opis ka?
wei. nak sikit... :0)

Mummy Rizq said...

PS - hee.. aku pun dah lama tak update. bz memanjang!

simah - tea party? hee.. hee.. ni aku wat party makan sorang sorang wei...

angah said...

J.Co ituh membuat aku rasa tak pe je gemuk ni muahahaha... ngan opis aku dekat jek.. kat sunway pyramid. Agak2 nak jek aku soh budak belikan ... salah guna kuasa ekekekeke

cikdinz said...

my fevelet dunkin donut...hehehee...