Monday, March 13, 2006

Hutang Blom Dibayar..I Just Can't Do It Now..

Aku tahu aku masih berhutang cerita ceriti aku waktu di Medan dengan you all semua.

It's just that I do not have the mood and the urge to write about it at the moment. I am going thru some rocky moments in my life. It's just something that have hit me before. I gave him the chance to proof that he has change. YES.. he did. But just for a while. And now he has done that again.

I feel that I need to speak to somebody, but I can't. I need to resolve this as soon as possible or else my entire life will be upside down.

I wish that you guys can give me courage and pray for me eventhough we only know each other in this cyber world.

Till then when I feel I can write again, I will.

6 comments:

Arena said...

Asm
Semoga masaah tu selesai dengan baik.. U hang in there sis.. and take care..Hugs to Rizq.

Anonymous said...

Salam,

Kenapa achik? How can I help you? Jangan simpan sorang2 ok... tell someone ok. E mail me kot2 bleh tolong :)

-lyn-

Kak Lady said...

Marlina....di dunia ni tiada masalah yang tak boleh diselelsaikan...samada cara penyelesaiannya mudah atau susah sahaja...

Kak lady harap marlina banyak bersabar & banyak meminta pertolongan dari Allah...dan kak lady harap semoga marlina akan dpt menyelesaikannya secepat mungkin...jika ade kawan yang boleh dipercayai untuk dicurahkan rasa hati...just tell them...sebab masalah yang disimpan sendiri akan membuatkan kita tensyen sendiri....

Tapi ingat....ceritakan pada yang boleh dipercayai...kerana mungkin ini melibatkan kehidupan peribadi kita...

Kalau ade aper2 yang ingin dikongsi...just email me...maybe kak lady boleh beri nasihat...insyaallah...

marlinabaharom said...

arena, lyn, kak lady - thanks everybody. rasanya now dah ok sket. i would surely appreciate your guys concern. hopefully days would be brighter for me & family.insyaallah...

kasutVINCCI said...

mar, moga dpt selesaikan masalah dgn baik ye. Nanti boleh bercerita kat blog lagi.

MAMARISYIA said...

apa masalah ni...harap semua selesai ngan baik...Taking care(ayat apek senario) mar...