Wednesday, March 08, 2006

Back From Medan

I was back from Medan on Sunday morning. Tak sempat nak bercerita panjang coz teramat bz to pindah ofis at the moment. Try to upload some pictures here of Medan & Lake Toba tapi tak boleh pulak dah. Those yg nak tengok pictures can log in to http://marlinabaharom.fotopages.com.

I will write on my visit shortly when I have the time. But overall it was a very great and enjoyable trip. BEST.. Nak Pergi Lagi!

8 comments:

MAMARISYIA said...

muahmuahmuah...pindah opis???ttak sempat...rugi idup ko Mar tak leh selalu updet macam aku!!wakaakaka...

marlinabaharom said...

apa nak buek.. sat gi pindah opis sudah tentu internet down tok beberapa ari.. mati kutu beb!

kasutVINCCI said...

mar,
selamat kembali. Update gambor ye. Nanti nak tgk, mana la tau ada rejeki, boleh kv gi sana jugak.

marlinabaharom said...

KV, dah bleh view gambar dah. Go to http://marlinabaharom.fotopages.com

angah said...

please spell jealous with capital letters.. JEALOUS... nak pi jugaaakkkk.. last time ke Indon pi Bali.. mujurnya masa tuh orang tak pandai mengebom lagik

marlinabaharom said...

angah, MB ingat nak gi Bali end of this year. Kalau ada deal bagus ler... MATTA Fair is coming soon...

Syikin said...

MB.. first time saya dtg ke blog ni.
Cakap pasal Medan, teringat saya p Medan n Aceh masa zaman kampus dulu.rombongan sambil belajar.
p danau toba gak tapi tmptnya mcm menyeramkan pada saya. kalau tak slah, luas danau toba tu sama ada seluas melaka or singapura..besarkan..

Kak Lady said...

Marlina...syok ye dpt pi jenjalan...nanti jgn lupa tau...upload gambar...kak lady tunggu ni sebab kak lady memang suka tgk gambar2 tempat lain...

Sebab tak dpt pegi..tengok gambar pun jadilah