Friday, March 24, 2006

SIBUKSSSSSS..

NI MAI NAK HABAQ KAT KENGKAWAN.. AKU DOK SIBUK SEMINGGU NI.

Dua hari ni tak der kat ofis coz kena buat road show for one company yang nak listing - TH Pla**tations - memang penat kalo buat roadshow ni. Muka kena senyum.. mulut kena ramah. Tak leh malu malu.

Then next Monday most probably kena pindah opis pulak. So kalo jadik pindah maknanya aku tak bleh nak update or nak melawat blog kengkawan.

But then ... stay tune! Kalo ada masa aku tetap akan menulis!

13 comments:

Ayu said...

seboknya MB.. takpe.. keje dulu.. kite pon dah lepas dah zone busy.. ta tau la lepas ni kalo kene masuk balik zone busy ituh..

happy working.. :)

Syikin said...

hmm..sibuk bunyi tu..kita kat rmh ni pun sibuk gak..hehe, terutama blogging..dah nak dpt title blogger tegar kot..huhuhu

apapun selagi ada masa, selagi tu jenguk n update blog ek..

kasutVINCCI said...

senyum mar jangan tak senyum. Strategi pemasaran jugak tuh.:)

marlinabaharom said...

ayu-tima acih sebab menyinggah kat sini. busy zone tak per.. jgn twilight zone..!!

syikin-siapa kah yg tergamak memberi gelaran blogger tegar itu? sungguh kejam! muahaahaa...

KV-ni haaa. dah tak terlarat nak senyum dah KV.

MAMARISYIA said...

huhuhu...rogi!rogi!...Mar...anda ok? kihkihkih...

marlinabaharom said...

MR-AKU TENGAH FENING NIE.. NAK NGEMAS KOTAK KOTAK DLM DEPARTMENT. PETANG NI NAK KENA PINDAH DAH! KO DAH KEMBALI MENGGANAS NAMPAKNYA..HEEE........

Syikin said...

MB..dah abih kemas ke tu?

marlinabaharom said...

syikin-kemas yg tak ada kesudahannya..hee..hee.. now we temporary move from 32nd flr to 21st floor. next week baru move to new building. double work sebab tu tak siap siap.

Kak Lady said...

marlina...jgn cuti lama-lama...kalau kak lady ni...1 hari tak jengah blog...mesti macam terasa ade yang tak kene....

Anonymous said...

achik, selamat pindah le... tak pa dah tak sibuk nanti qada le blogging :)

-lyn-

marlinabaharom said...

kak lady-camno nak buek. "SAYA YANG MENURUT PERINTAH"

lyn-nak kena qada tak cukup sehari lyn. teringin sgt achik nak ke KK. best tak sana??

Syikin said...

MB..at least citerlah apa yg berlaku masa pindah randah tu..kot2 ada citer org tersadung kotak2 ke..itu ke , ini ke..

Anonymous said...

KK? Boleh la kalau nak mai jln2... nak pi pulau boleh boleh, nak pi tengok gunung kinabalu pun boleh, nak pi tip of borneo (hujung pulau borneo) pun boleh... nak shopping segala mak neka gelang2 kristal, mutiara pun boleh :) *promo baguih ni*

-lyn-