Thursday, April 20, 2006

Aku Semakin Muda...


Muaahaahaaa.. hari ni hari jadi aku. Semalam member opis dah celebrate, belanja aku makan kat COCA restaurant. TQ kengkawan. Jasamu ku kenang.

Ni gambar prezen prezen yang aku dapat semalam. Handphone tu hubby yang kasik...(I luv u honey bunny), shawl tu k zie yang kasik (tq for never forgetting my birthday each and every year) & lotion marks & spencer tu best pren aku yg dah berenti keje untuk jd surirumah tangga sepenuh masa, Linda, yang kasik.

Hadiah untuk diri sendiri??? Adaaa... nanti aku download gambo & paste kat blog next week.

Seperti kebiasaannya, setiap kali birthday aku hubby akan book hotel untuk celebrate berdua duaan (I stressed here aa..berdua duaan!!). So esok aku akan antar Rizq kerumah kakak aku & aku akan menghabiskan masa bersama hubby kat Impiana KLCC. Hee..hee....

8 comments:

alinlai said...

Achik,
HEPI BESDAY 2 U......

ye kita memang muda sokmo he he he....
tiket AAsia murah...mai la KK tahun depan ke ujung tahun ke :)

Syikin said...

happy birthday to you 2x
happy birthday to MB
moga bahagia kini, dan selamanya ebrsama suami n anak tercinta.

wah..siap book hotel lagi. tidur sana ka? ada can lah si rizq dpt adik lagi..amin..

Ayu said...

MB,
happy bday. semoga ko terus bahagia dan dirahmati serta diberkati Allah selalu...aminnnnn

so how was it?

MAMARISYIA said...

Hepi besday Mar!!!Wahhhh..ni yang maks jeles ni...tak puaih ati ni!!!
Apapun moga ditambah murahkan rezeki dan diberi kebahagian yang berkekalan...

Kak Lady said...

Almak terlepaslah harijadi marlina ni...

Anyway masih belum terlambat rasanya...

HAPPY BELATED BIRTHDAY buat Marlina...moga panjang usia, murah rezeki, sihat dan ceria selalu...dan..moga usia makin hari makin muda...hehehhe

Arena said...

Hepi birthday sis. Panjang umur murah reaeki.. oo nak gi tenet ngan hubby ya... noti ni..biasa ni.:-)

marlinabaharom said...

lyn-kena tunggu kamarul outstation kesana.. so bleh dpt hotel free..TUNGGU!

syikin-tengah berusaha untuk dptkan rizq adik! hee..hee.. tq.

ayu-everything was great. jumpa kengkawan sampai pukul 2 pagi..!

MR-TQ. Jgn jeles lelebih.. memudaratkan diri..muaahaahaa..

kak lady-tima kasih bebanyak.. memang setiap tahun semakin muda rasanyaa..

arena-sekali sekala kena lah noti... (sebeloum hubby noti ngan org lain!) muahaahaa...

NZNM said...

Sowy lama tak jenguk sini.
Happy belated besday yah! Slmt bermantik2 kat candle lit dinner. beh gak kalau bermlm kat situ ye. Cam honeymoon la pulak..he..he..