Monday, April 17, 2006

Sesajer nak tulis pagi Isnin


Sheila Mahid's performance was superb the other nite. Those yang nak view can go to my fotopages http://marlinabaharom.fotopages.com.

Tu gambar anak teruna ku sedang membankrapkan mummy dia. Habis makeup aku terutama lipstick dikoreknya...

15 comments:

alinlai said...

wah wah sakan mamat kecik ni mengorek beg mami dia. tak pe la mami dia kayo he he he...
achik, bibik tanya banyak2 soalan tu bukan apa...kot2 le bleh bawa dia pi juga he he he

NZNM said...

Wah anak teruna tu nak try mekap ker? ekekeke..hakimi lak selalu patahkan lipstik bbsitter dia tp umminyer no way! tak penah sentuh pun sbb letak kat tpt slmt..he..he..

marlinabaharom said...

lyn-mami kayo?? hee..hee.. tlg sebut 44 kali lagi. mesti termakbul kata kata hang tu!

nznm-dah tak bole nak larang. tegur sket.. suara dia menjerit lagi nyaring!

Ayu said...

MB : laaaaaaaa memula aku baca entri ko gi konsert Sheila Mahid.. puas aku pikir..isk penyanyi mana lak ni.. baca entri sebelumnya baru le perasan Sheila Majid ghopanya hahahaha aku pun suka dia..

sabo jek le nengokkan si hensem tu memunggah beg makeup mak dia hehehe

marlinabaharom said...

eh! aku silap tulis yer..muaahaa.. yer ler. mana tak nya. kelam kabut nak tulis jugak even boss ada kat belakang ni haa...

Arena said...

MB,
I thot sheila majid was good.. But camelia was hmm tatau how to describe it..comel laa but the singing was terrible. Tataula kalau tengok live best..

kasutVINCCI said...

best nyer dpt tgk sheila perform.

Anonymous said...

achik,
sebut mami kayoo 44x ka bibik boleh pi planet hollywood 44x? kwang3...

marlinabaharom said...

arena-malam tu camelia remix kan lagu puteri santubong..HANCUUUSSS!!

KV-he..hee.. memang best. yang tak bestnya kena kuwar duwet belanja hubby makan kat hard rock!

ano-tolong ler sebut achik kaya 44X

ibuVouge said...

alya kena sakat dgn IV, aritu dia main lipstick.abis di solek muka dia..IV ni mmg tak terkata apa.amik Alya tunjuk muka dia kat cermin..usik dia kata ,muka mcm ni frog suka buat friend(alya takut katak)
sampai sekarang, kalau nampak dia usha je beg tu,,mesti sound mcm tu...heheheh selamat duit ibu

Kak Lady said...

hahaha...dulu anak teruna kak lady pun camtu...tapi dia lagi teruk. Dia buat camtu sebab tak bagi kak lady tidur tghari...masa tu baru berumur 1 tahun lebih...dia panjat almari makeup & baling semua makeup pada ibu dia yang sedang nyenyak bergolek kat bawah...habis semua foundation & eyeshadow pecah..heheheh

Syikin said...

MB: nasib baik boy..kallau girl confirm dah dia make up muka dia.ihiks.

MAMARISYIA said...

hahahah...mami kaya 44 kali sat lagi pi check account bank...banyak dak duit masuk.muahahahah

Kopi Suam said...

heehh sama cam deena..dua hari lepas tahu2 lipstik clinic kat dalam handbag kita dah patah..rasa mcm nak menangis dibuatnyer...patut le duk dalam keta senyap2 kat belakang...buat kerja rupanyer

marlinabaharom said...

IV-si Rizq ni jenis tak makan saman. cakap ler apa pun, dia tetap akan buat apa yang dia nak!

k lady-Rizq slalu baling mainan kat Tok Ma dia yg tengah lena tido. Sian orang tua tu!

syikin- ni haa.. tengah mencuba untuk dapat girl pulak.. blom ada rezeki...

MR-ya.. makcik kayo!!!

kopi suam-ni blom sampai tahap patah. tapi lipstick tu dah jadi bergerigi cam mata gergaji..